Ana SayfaDizilerAşk-ı Memnu efsanesi geri dönüyor!

İlgili Postlar

Aşk-ı Memnu efsanesi geri dönüyor!

Bir döneme damga vuran efsane dizi Aşk – ı Memnu geri dönüyor. Dizinin yeniden yayınlanmaya başlayacağı, Kanal D resmi hesabından açıklandı. Dizinin tutkunları, büyük buluşma için çok heyecanlandı. Detaylar haberimizde…

Yıllar önce Kanal D ekranlarında yayınlanan ve izleyicileri ekranları başına kilitleyerek izlenme rekorları kıran dizi Aşk – ı Memnu, sevenleri ile yeniden buluşmak için gün sayıyor.

Tekrar tekrar yayınlanan ve sevenleri tarafından defalarca izlenen Aşk – ı Memnu dizisinin tekrar yayınlanacağı haberi, Kanal D resmi hesabından duyuruldu.

Kanal D, dizinin yeniden yayınlanmaya başlayacağını “Dillere destan bir yasak aşk ve çevresinde gelişen türlü olaylar… Kanal D’nin Türk televizyon tarihine damgasını vuran dizisi Aşkı – ı Memnu hafta içi her gün 09:00’da” açıklaması ile duyurdu.

Aşk – ı Memnu dizisi, Behlül ve Bihter’in eşsiz aşkını konu alıyordu. Yasak aşk yaşayan çiftin aşklarını tüm korku ve heyecana rağmen tutkulu şekilde yaşaması izleyicileri ekran başına kilitlemişti. Yıllar sonra dahi tekrar tekrar yayınlanan ve her bölümü tekrar tekrar izlenen sevilen dizi, hafta içi her gün Kanal D ekranlarında yeniden yayınlanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler