Ana SayfaÜnlülerAsena Atalay'dan büyük ayıp! Hayko Cepkin'in doğuştan düşük olan göz kapağıyla dalga...

İlgili Postlar

Asena Atalay’dan büyük ayıp! Hayko Cepkin’in doğuştan düşük olan göz kapağıyla dalga geçti!

Sunucu Asena Atalay, doğuştan bir göz kapağı düşük olan ünlü şarkıcı Hayko Cepkin ile sosyal medyada dalga geçti. Yaptığı paylaşım ile sinirleri gerek Atalay, kendini tepkilerin hedefi haline getirdi. İşte detaylar…

Asena Atalay’dan büyük ayıp

Şimdilerde bir magazin programında sunuculuk yaparak ekranlarda boy gösteren futbolcu Caner Erkin’in eşi Asena Atalay, çok büyük bir ayıba imza attı. Atalay, bu hareketi ile eleştiri oklarının hedefi oldu.

Asena Atalay, Hayko Cepkin’in gözü ile dalga geçti!

Asena Atalay, sosyal medya hesabından Hayko Cepkin’in bir fotoğrafını, tek farı olmayan bir otomobil fotoğrafı ile birlikte paylaştı. Bu paylaşımına bir de gülen surat emojisi ekleyen Atalay, sevilen şarkıcı Hayko Cepkin’in fiziksel özelliği ile dalga geçti.

O, bunu sorun etmezken senin böyle dalga geçmen çok yanlış

Doğuştan sağ göz kapağı düşük olan efsane şarkıcı Hayko Cepkin’in bu fiziksel özelliği ile dalga geçen Asena Atalay, bu çirkin davranışı ile sadece kendini eğlendirdi. Atalay’ın takipçileri, bu çirkin davranışın kendisine hiç yakışmadığını ifade ederken, bir takipçisi, “Hayko, bu kusurunun ameliyatla düzelebileceğini bildiği halde bıçak altına yatmak istemiyor. O, bunu sorun etmezken senin böyle dalga geçmen çok yanlış.” diyerek tepkisini dile getirdi.

Hayko Cepkin ne tepki verecek?

Milyonların sevgilisi Hayko Cepkin’in Asena Atalay’ın bu ayıbına nasıl tepki vereceği merak konusu oldu. Sosyal medya kullanıcıları, Cepkin’i savundu ve Atalay’a sert çıktı.

Asena Atalay, eski eşi Caner Erkin’den olaylı şekilde boşanmıştı

Asena Atalay, ünlü futbolcu Caner Erkin ile olaylı şekilde boşanmıştı. O dönem, magazin gündeminden bir an olsun düşmüyordu. Şimdilerde, bir magazin programında sunuculuk yapıyor. Caner Erkin ise, ünlü oyuncu Şükran Ovalı ile evlendi.

Hayko Cepkin kimdir?

Asena Atalay kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler