Ana SayfaÜnlülerAsena Atalay Velayet Davasını Kazandı!

İlgili Postlar

Asena Atalay Velayet Davasını Kazandı!

Asena Atalay velayet davasını kazandı! Beşiktaşlı ünlü futbolcu Caner Erkin ve  eski eşi Asena Atalay arasında yaşanan velayet savaşında karar verildi. Caner Erkin’in “Asena, çocuk için verdiğim parayı kendisine harcıyor” sözleriyle eski eşini suçlamış ve oğulları Çınar’ın velayetinin kendisine verilmesini talep etmişti. Bugün görülen duruşmada 7 yaşındaki Çınar’ın velayeti Asena Atalay’a verildi. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Asena Atalay aşkını itiraf etti

Mahkeme Caner Erkin’in açtığı davayı reddetti

Asena Atalay velayet davasını kazandı! Asena Atalay velayet davasını kazandı! 2016 yılında ünlü futbolcu Caner Erkin ile olan 6 yıllık evliliğini bitiren Asena Atalay, yılan hikayesine dönen velayet davasını kazandı.

Caner Erkin’in oğlu Çınar’ı almak için açtığı velayet davasının geçtiğimiz Eylül ayında görülen davasında, minik Çınar için kayyum atanmıştı.

Bugün Çağlayan İstanbul Adliye Sarayı 11. Aile Mahkemesi’nde görülen velayet davası, mahkeme tarafından reddedildi.

Bugün görülen davaya Caner Erkin ve Asena atalay’ın avukatları katılırken, mahkeme Caner Erkin’in açtığı davayı reddederek velayetin Asena Atalay’da kamasına hükmetti.

Ünlü futbolcu Caner Erkin'in açtığı velayet davası mahkeme tarafından reddedildi.
Ünlü futbolcu Caner Erkin’in açtığı velayet davası mahkeme tarafından reddedildi.

Asena Atalay kimdir?

Sosyal İnceleme Raporu Hazırlanmıştı

Ünlü futbolcu Caner Erkin’in oğlu Çınar’ın velayetini alabilmek için açtığı davada, “Sosyal İnceleme Raporu” hazırlanmıştı.

Raporda ünlü futbolcunun uzmanlara, müsait olduğu zamanlarda oğluyla görüşmesine Asena Atalay’ın sürekli bahaneler üreterek engel olmaya çalıştığını söylediği anlatıldı.

Rapor için Caner Erkin’in eşi ünlü oyuncu Şükran Ovalı’nın da görüşüne başvurulmuştu.

Şükran Ovalı’nın, kendi çocukluğunun anne ve babasının ayrı yaşamasıyla geçtiğini bu nedenle de empati yaparak Çınar’ı daha iyi anlayabildiğini söylediği raporda, Caner ile sağlıklı ve düzenli bir aile hayatı olduğunu belirtmişti.

Çınar’ın da görüşlerinin yer verildiği raporda, Çınar’ın uzmanlara babasının yeni eşi Şükran Ovalı ile iyi ilişkilerinin olduğunu, birlikte güzel keyifli zamanlar geçirdiğini söylediği ifade edildi.

Sosyal İnceleme Raporu’nda, futbolcu babanın çalışma koşullarının göz önüne alınarak oğluyla görüşme günlerinin yeniden düzenlenmesi gerektiği görüşüne yer verilmişti.

Asena Atalay’ın da bu düzenlemeye olumlu baktığının yer aldığı raporda Caner Erkin’in haftada 2 gün olmak üzere; yarıyıl tatilinde bir hafta, yaz tatilinde de bir ay Çınar ile görüşmesi şeklinde yeniden düzenlenme yapılmasının uygun olacağı ifadeler arasında yer almıştı.

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler