Ana SayfaÜnlülerAsena Atalay aşkını itiraf etti

İlgili Postlar

Asena Atalay aşkını itiraf etti

Asena Atalay aşkını itiraf etti… Bir süredir popüler bir iş adamı ile birlikte olduğu yönünde iddialar ile gündeme gelen ünlü sunucu Asena Atalay, sonunda aşkını itiraf etti. Asena Atalay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ilke aşkını herkese ilan etti. Asena Atalay’ın yeni sevgilisi kim? Asena Atalay, hangi ünlü iş adamı ile aşk yaşıyor? Paylaşımında nasıl aşkını ilan etti? Detaylar haberimizde…

Ahmet Hakan’dan Asena Atalay ve Şeyma Subaşı itirafı

Asena Atalay yeni bir aşka yelken açtı

Şimdilerde ünlü oyuncu Şükran Ovalı ile evli olan ve yeniden baba olma heyecanı yaşayan ünlü futbolcu Caner Erkin ile olaylı bir şekilde boşanan ve ismi magazin dünyasında sık sık anılan ünlü sunucu Asena Atalay, yeni bir aşka yelken açtı.

Asena Atalay kimdir?

Asena Atalay aşkını itiraf
Asena Atalay aşkını itiraf

Açıklama yapmamıştı

Asena Atalay, bir süredir ünlü iş adamı Ayberk Kalkavan ile aşk yaşadığı iddiaları ile gündeme geliyordu. Atalay, iddialar karşısında herhangi bir açıklama yapmamak ile birlikte, Kalkavan ile birlikte de görüntü vermemişti. Ancak, sonunda aşkını itiraf etti.

Asena Atalay aşkını itiraf etti

Asena Atalay, yılbaşı gecesi sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşıma, aşk yaşadığı iddia edilen Ayberk Kalkavan’ı da etiketledi. Asena Atalay, bu paylaşımı ile aşk iddialarını doğruladı, aşkını herkese ilan etmiş oldu.

Asena Atalay aşkını itiraf
Asena Atalay aşkını itiraf

Asena Atalay, iş adamı Ayberk Kalkavan ile yeni bir aşka yelken açtı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler