Ana SayfaÜnlülerArto 'dan Aygün Aydın'a Gönderme

İlgili Postlar

Arto ‘dan Aygün Aydın’a Gönderme

Hakan Sabancı ile adı aşk dedikodularına karışan ve yaptığı açıklamalarla gündem olan oyuncu Aygün Aydın, hakkında konuşan Seren Serengil’e ateş püskürdü. Arto ise Aydın’a sosyal medya hesabından gönderme yaptı. Detaylar haberimizin devamında….

Aygün Aydın Kimdir?

Sen Git Botokslarını Düzelttir

Aygün Aydın  geçtiğimiz günlerde Hakan Sabancı’nın mesajlarını ifşa etmesiyle gündeme gelmişti. İfşaların ardından Aygün Aydın, Söylemezsem Olmaz programında hakkında konuşan sunucu Seren Serengil’e ateş püskürdü. Kendisi hakkında konuşmasına sinirlenen Serengil, “Teyzem ninem yaşında demem yemin ederim seni döverim! G*tünden element uydurup konuşma. Sen git önce yüzündeki botoksları düzelt! Benim canımı sıkmayın, gelip döver cezası neyse de çekerim!” diye konuştu.

Hakan Sabancı’yı İfşa Etmişti! Aygün Aydın’dan Olay Paylaşım

Aygün Aydın’a Olay Gönderme

Arto, Instagram’dan motor ve kaşar emojilerini koyarak, “Senin ne olduğun ama gayet belli” diyerek, Aydın’a gönderme yaptı.

Seren Serengil ise, “Kazandığımız hakaret davalarından elde ettiğimiz parayı tüm ekip arkadaşlarımı Bali’ye davet ederek değerlendireceğim. Bu sefer herhangi bir yere bağışlamayacağım çatır çatır yemek istiyorum” diye yazdı.

Ne Kadar Çok Kişinin Yarasına Dokunmuşum

Aralarında çıkan aşk haberleri hakkında sessizliğini bozmayan Aygün Aydın, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Hakan Sabancı ile olan yazışmalarını ifşa etmiş ve sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Aydın dün paylaştığı video ile bir kez daha gündeme geldi.

İşte Aygün Aydın’ın açıklamaları; ‘Sizin benimle derdiniz ne? 3 gündür olayları çarpıtmaya, beni linçlemeye doymadınız. İyi ki Hakan’la konuştum. Ne kadar çok kişinin yarasına dokunmuşum. Beni Merve Boluğur gibi deli göstermeye çalıştılar. Hakan’la ilk görüşmeye başladığımdan herkesten çok saklamaya çalıştım bu durumu. Aramızda başka bir muhabbet vardı. Hakan hakkında konuşmadığım için şizofren olduğumu söylediler, sustum. Geçen cuma günü aramız açıkken, çıplak kadınları beğendiğini ve çıplak kadınlardan mesaj geldiğini gördüm, sinirlendim. Hangimiz sinirlenmeyiz ki erkek arkadaşı böyle bir şey yaptığında. Ki ben Hakan’ın ismini vermeden bu paylaşımı yaptım. Ben de kızları paylaştım, bu kızların bu tarz paylaşım yapması hiç hoşuma gitmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler