Ana SayfaDünyaArnold Schwarzenegger ameliyattan çıktı! İlk sözü ne oldu? Sağlık durumu nasıl?

İlgili Postlar

Arnold Schwarzenegger ameliyattan çıktı! İlk sözü ne oldu? Sağlık durumu nasıl?

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Arnold Schwarzenegger ameliyattan çıktı. Ünlü oyuncunun sağlık durumu nasıl? Açık kalp ameliyatı olan Schwarzenegger’in sağlık durumu nasıl? Detaylar haberimizde…

Son dakika: Arnold Schwarzenegger ameliyata alındı! Durumu kritik!

Arnold Schwarzenegger ameliyattan çıktı!

Terminatör filmleri ile özdeşleşen ünlü yıldız Arnold Schwarzenegger, dün ameliyat haberi ile sevenlerini korkutmuştu. Usta oyuncu, 1997 yılında değişen kalp kapağının tekrar değişmesi için bıçak altına yatmıştı. Ancak, gelişen sorun nedeni ile kapak değişimi ameliyatı açık kalp ameliyatına döndürülmüştü. Durumu kritikti.

Arnold Schwarzenegger’in sağlık durumu nasıl?

Dün akşam edinilen bilgilere göre ameliyat sırasında durumu kritik olan Schwarzenegger, ameliyattan sağ salim çıktı. Arnold Schwarzenegger’in menajerinin yaptığı açıklamaya göre; ünlü oyuncunun sağlık durumu stabil. Bir hayati tehlikesi yok.

Arnold Schwarzenegger’in ilk sözü ne oldu?

Kritik geçen kalp ameliyatından sağlık bir şekilde çıkmayı başaran Arnold Schwarzenegger, ameliyatın ardından kendine geldiği anda ilk sözü filmlerinde sık sık kullandığı bir repliğinden alıntı yaptığı “Geri döndüm” sözü oldu. Arnold Schwarzenegger’in sağlık durumu stabil. Her geçen an daha da iyiye oluyor.

Arnold Schwarzenegger neden ameliyata alındı?

Arnold Schwarzenegger, 1997 yılında konjenital kalp defekti nedeni ile ameliyat olmuştu. Yerleştirilen pulmoner valfı değiştirmek için yeniden ameliyat masasına yattı. Ancak, ameliyat açık kalp ameliyatına döndürülmek zorunda kalındı. Başarıyla geçen ameliyat sonrasında sağlık durumu iyi.

Terminatör filmleri ile özdeşlenen oyuncu Arnold Schwarzenegger’in sağlık haberi, sevenlerine rahat bir nefes aldırdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler