Ana SayfaÜnlülerAref Türkiye'ye dönüyor! Sağlık durumu nasıl?

İlgili Postlar

Aref Türkiye’ye dönüyor! Sağlık durumu nasıl?

Aref Türkiye’ye dönüyor! Sağlık durumu nasıl? Kobra yılanı tarafından ısırılan ve Mısır’da panzehiri tedavisi gören ünlü illüzyonist Aref, Türkiye’ye dönüyor. Aref’in sağlık durumu nasıl? Tedavisini tamamladı mı? Hayati tehlikesi bulunuyor mu? Tamamen iyileşti mi? Detaylar haberimizde…

Aref’ten ilk paylaşım geldi!

Kobra yılanı tarafından ısırılan Aref kurtuldu mu?

Katıldığı bir yetenek yarışması ile tanınan ünlü illüzyonist Aref Ghafouri, geçtiğimiz haftalarda beslediği kobra yılanı tarafından ısırılmıştı. Aref’in hemen panzehiri tedavisi görmesi gerekiyordu. Ancak, pazehir Türkiye’de bulunmuyordu. Mısır’da bulunan panzehiri ile tedavi görmesi gereken ve ölümle burun buruna gelen Aref, hemen Mısır’a götürüldü. Mısır’ın başkenti Kahire’deki Kasr en-Nil Hastanesi’ne götürülen Aref’e, 24 tüp panzehir verildi.

Aref Ghafouri kimdir?

Aref ülkeye geri dönüyor

Mısır’da gördüğü panzehiri tedavisinin ardından hayati tehlikeyi atlatan Aref’in sağlık durumunun eskisi gibi gayet iyi olduğu öğrenilirken, Aref’in tedavisini tamamlaması ile birlikte Türkiye’ye dönmeye hazırlandığı öğrenildi.

Aref reklam mı yaptı?

Kobra yılanı tarafından sokulan Aref’in reklam yaptığı ve gündeme gelmek için böyle bir yalan söylediği iddia edilmişti. Aref, iddialar hakkında yaptığı açıklamada “Reklam için neden ölümü göze alayım? Böyle bir şeye neden gerek duyayım? Bu gösteriyi yılanlarla yapmıyorum. Hayvanları gösterime alet etmiyorum. Bu hayvana beslenmeye ihtiyacı olduğu için baktım. Eğer gösterimde bu yılanı kullanmış olsaydım, dişlerini sökerdim. Hayvanlara zarar vermediğim için böyle bir şey yapmadım. Çünkü kobra, zehirle yemeğini hazmeder. Dişlerini sökseydim hayvan 20-30 gün içinde ölürdü. Hatta Tayland’da bazıları bunu yapıyor, ancak hayvan 20-30 gün içinde ölüyor. Sonra yeni bir yılanla gösterilerine devam ediyorlar. Ben buna karşıyım. Her canlının yaşamaya ihtiyacı var.” diye konuşmuştu.

Aref’i ısıran yılan…

Nitekim, Aref’in doktoru yaptığı açıklamada ünlü illüzyonisti ısıran yılan hakkında yaptığı açıklamada “Bu tür yılanların ısırığının tahribatı, vücudun direnci, zerk edilen zehrin miktarı ve diğer etkenlerle doğrudan bağlantılı. Zehri son derece öldürücüdür. İnsanı ne kadar sürede öldüreceği konusunda zaman belirlemek zor. Ancak tedavisi yapılmadığı takdirde ölüm kaçınılmazdır.” diye konuşmuştu.

Ünlü illüzyonist Aref, Mısır’da gördüğü panzehiri tedavisinin ardından sağlığına kavuştu ve Türkiye’ye dönüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler