Ana SayfaÜnlülerArda Türkmen ve Melodi Elbirliler evleniyor!

İlgili Postlar

Arda Türkmen ve Melodi Elbirliler evleniyor!

Önceki gün alışveriş yaparken görüntülenen Melodi Elbirliler, muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Şef sevgilisi ile evlenmeye hazırlandıklarını açıkladı. Yaklaşık bir yıldır evli olan çift, yakında evleneceklerini duyurdu. Melodi Elbirliler, “Düğün tarihi belli ama paylaşmak istemiyorum. Bu yaz ayı içinde evleneceğiz, hazırlıklar tamamlandı.” diyerek gelinlik aldığını da belirtti.  Arda Türkmen ve Melodi Elbirliler bilindiği üzere bir senedir birlikteler.

Arda Türkmen Kimdir?

Melodi Elbirliler hazırlıklar tamam dedi

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda alışveriş yaparken görüntülenen Melodi Elbirliler muhabirlerin sorularını yanıtlayarak, evlilik hazırlıklarının tamam olduğunu söyledi. Bu ay sonu nikah masasına oturması beklenen çift, sade bir nikah ile dünya evine girecek. Güzellik bloggeri olarak tanınan Melodi Elbirliler sosyal medyayı aktif kullanan ve takipçi sayısı bir hayli olan Melodi Elbirliler hakkında daha fazlasına erişmek için tıklayınız.

Melodi Elbirliler kimdir?

Arda Türkmen ve Melodi Elbirliler aşk pozları

Bir süredir beraber olan ikili sosyal medyadan paylaştıkları aşk pozları ile takipçilerinin beğenisini topluyor.  Bir süredir birlikte olan ikili düğün tarihi ile ilgili net bir tarih vermeseler de bu ayın sonunda nikah masasına oturacakları bilgiler dahilinde. Sosyal medyayı aktif kullanan ikili sık sık romantik pozlar paylaşıyor.

Arda Türkmen’den romantik pozların devamına ulaşmak için tıklayınız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler