Ana SayfaÜnlülerArda Turan'dan şoke eden ifade!

İlgili Postlar

Arda Turan’dan şoke eden ifade!

Arda Turan ve Berkay’ın eğlence mekanında kavgası gündeme bomba gibi oturmuştu! Hastanede ateş ettiği iddiasıyla suçlanan Arda Turan ifadesinde ne dedi?

Arda Turan kimdir?

Beşiktaş Araştırma Büro Amirliğinde sorgulandı

“Ben eğlence mekanına gittim. Burak Yılmaz oradaydı. Birlikte otururken, Berkay yanımıza geldi. Omzumdan ve yakamdan tutarak beni kendine doğru çekti. Ben de sinirlendim ve ne oluyor diyerek vurdum. Ben Berkay’ın eşini tanımıyorum, kendisiyle herhangi sohbetim olmadı. Benim peşinden tuvalete gittiğim ve koluna dokunduğumu söylüyor. Bu doğru değil, ben tuvalete falan gitmedim. Görüntülerde de tuvalete gitmediğim, taciz etmediğim ortadadır.” sözlerini söyleyerek kendini savundu.

“Berkay’ın gittiği hastaneyi öğrenerek taciz iddiasının doğru olmadığını söylemek için peşinden gittim. Yanına gittiğimde, ‘Ben buradayım eğer sözlü taciz olduğunu düşünüyorsan al silah burada ben senden şikayetçi de olmayacağım’ dedim ve tabancayı yanına koydum. Berkay da bu sözlerim üzerine, ‘Kaptan yok ben seni severim, tamam sorun yok, inanmıyorum.’ dedi. Berkay böyle söyleyince ben de hastaneden ayrılmak için tabancayı koyduğum yerden alırken tabanca kazayla patladı.” diyerek savunmasına devam etti.

Arda Turan’ın polis tarafından el konulan tabancısının da ruhsatlı olduğu doğrulandı.

Berkay’ın Avukatı Konuştu: Haberler doğru

Konuyla ilgili açıklamada bulunan şarkıcı Beray’ın avukatı olan Ayşegül Mermer ise olayın basına yansıyan şekilde olduğunu savundu, kendileri gerekli yasal başvuruları yaparak yasal süreci başlattığını belirtti.

Berkay’ın Avukatı Ayşegül Mermer;

“Basına yansıyan haberlerin doğru olduğunu söylemek durumundayım. Özellikle bu aşama da müvekkilimin eşi Özlem Şahin’in yapmış olduğu açıklamalar zaten olayın hem çıkış nedenini hemde gerçekleşme şeklini açıklığa kavuşturmuştur.
Olay resmi mercilere aksettirilmiştir. Biz ilgili mercilere şikayetlerimizi yaptık. Arda Turan’ın yapmış oldukları olayın neresinden bakarsanız bakın gerçekten çok çirkindir. İzahı dahi olmayan bir durumdur.

Bu konuda olayın gerçekleşme şekline göre cumhuriyet savcısı zaten gerekli iddianameyi hazırlayacaktır. Biz de dava aşamasında olayın takipçisi olacağız. Ayrıca yasal süreçte bazı davalarda açabiliriz.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler