Ana SayfaDedikoduArda Turan-Aslıhan Doğan barışmasının altında yatan sır ortaya çıktı!

İlgili Postlar

Arda Turan-Aslıhan Doğan barışmasının altında yatan sır ortaya çıktı!

Altı aylık ayrılığı sonlandırarak yeniden bir araya gelen Arda Turan ve Aslıhan Doğan barışmasının altında yatan sır ortaya çıktı. Sürpriz barışmanın altından Aslıhan Doğan’ın evlilik şartı çıktı. İşte detaylar…

Barcelona’da top koşturan yıldız futbolcu Arda Turan ve uzun zamandır aşk yaşadığı sevgilisi Aslıhan Doğan, geçtiğimiz yıl Ekim ayında sürpriz bir şekilde ilişkilerini noktalamışlardı. Turan ve Doğan çifti, yine bir sürpriz yaparak yeniden barıştı.

Arda Turan, bir süre önce eski sevgilisi Aslıhan Doğan’ı Kuruçeşme’de pek göz önünde olmayan bir restorana davet etti. İlişkilerinin muhasebesini yapan Aslıhan Doğan ve Arda Turan, sorunlarını çözerek yeniden barıştılar.

Bu sürpriz barışmanın altında yatan sır sonunda ortaya çıktı. HT Magazin’in haberine göre; A Milli Futbol Takımı’nın maçları nedeniyle Türkiye’ye gelen Arda Turan, Aslıhan Doğan’a mesaj atarak onu yemeğe davet etti. Aslıhan Doğan, Arda Turan’ın teklifini kabul edip yemeğe çıktı. Buluşmada ilişkilerini değerlendiren ikili, yeniden barışarak aşklarını kaldıkları yerden yaşamaya başladı.

Çiftin yakın çevresine göre; Aslıhan Doğan’ın ayrılık sırasında “İlişkiyi ileriye taşıyamayacağımızı gördüğümüz noktada birlikteliğimize son verdik.” demesinin ardından barışma sırasında Arda Turan’a evlilik şartı koydu. Arda Turan’ın, Aslıhan Doğan’ın bu şartına olumlu bakmasının ardından çiftin arasındaki sorun çözüldü ve aşklarına kaldıkları yerden devam ettiler.

Arda Turan ve Aslıhan Doğan çifti, sürpriz barışmanın ardından  ayrı kaldıkları günlerin acısını çıkarıyor.

Arda Turan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler