Ana SayfaDedikoduArda Kural Eski Haline Geri Döndü

İlgili Postlar

Arda Kural Eski Haline Geri Döndü

Arda Kural eski haline geri döndü. Bir süredir psikolojik sorunlar yaşayan ve zor günler geçiren Arda Kural, geçmişe dönmek istiyor. Son olarak “Dilberay” filminin galasında boy gösteren oyuncunun son paylaşımı hayranlarını sevindirdi. Kuralın son halini izleyen netizenler, eski hallerine dönmüş gibi yorumlar bıraktı.

“Ticarete Atıldım”

“Ticarete atıldım. Onun haricinde yazdığım senaryolar var. Bu aralar yoğunum. Onların yapımcılığını yapmak istiyorum ama şimdilik bir şey söylemek istemiyorum. Geçmişte bana herkes tavır almıştı malumunuz.  Ama hiç pes etmedim. Kendi içimde bir savaş başlattım ve bu savaşı kazandım artık geri dönüyorum.”

Zor Günler Geçirdi

Ekranlardan uzaklaşan ve psikoz teşhisi konulan ‘Yerli Leonardo DiCaprio’ lakaplı yakışıklı oyuncu, 20 gün Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi görmüştü.

Şimdilerde zor günleri atlatmaya çalışan 41 yaşındaki Arda Kural, geçtiğimiz haftalarda ‘Dilber Ay’ filminin galasında objektiflere yansımış ve basın mensuplarıyla sohbet etmişti.

Arda Kural’dan Ece Erken’e Destek

“Geri Dönüyorum”

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Kural, “Kendi içimde bir savaş başlattım ve bu savaşı kazandım. Artık geri dönüyorum” ifadelerini kullanmıştı.

2000’li yılların sevilen oyuncusu Instagram hesabından paylaştığı son fotoğrafla yeniden gündem oldu. Saçlarının imajını değiştiren ve zayıfladığı görülen Kural’ın bu hali sevenlerini mutlu etti.

Arda Kural Eski Haline Geri Döndü

Hayranlarının “Eski haline geri dönmüş”, “Bu fotoğrafta eski Arda’yı gördüm”, “Efsane geri döndü”, “Seni böyle görmek çok güzel”, “Çok iyi gördük seni” gibi yorumlar yaptığı Arda Kural, sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri olmayı başardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler