Ana SayfaÜnlülerArabeskin Usta Sesinden Çok Konuşulacak Açıklamalar…

İlgili Postlar

Arabeskin Usta Sesinden Çok Konuşulacak Açıklamalar…

Arabesk müziğin efsane sesi Ferdi Tayfur, müzik kariyerinden Afrin Operasyonu’na kadar pek çok konuda önemli açıklamalarda bulundu. Tayfur, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın siyasi tarihin en büyük liderlerinden biri olduğuna dikkat çekerek, “Çok mücadeleci. Milletini, kültürünü çok iyi tanıyor, ülkesi için sürekli çalışıyor. Çok zor günler geçirdik ama Erdoğan tüm bu zorluklar karşısında Türkiye’yi bir arada tutmayı, vatanın bütünlüğünü korumayı başardı’ diye konuştu.

 “Askerimizin Karşısında Kimse Duramaz”

Amerika’nın terör örgütleriyle iş birliği yapıp sınırımıza terör devleti kurdurmak istediğini belirten sanatçı; Türk askerinin canavar gibi görev yaptığını belirterek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı da övdü.

“Amerika hiçbir zaman rahat durmadı. Nerede bir kargaşa, kaos var; arkasından Amerika çıkıyor. Silah satmak için, petrol için yapamayacağı şey yok Amerika’nın. Amerika, bizim hiçbir zaman dostumuz olmadı. Kimse Türkiye’nin sınırına terör devleti kuramaz. Amerika terör örgütleriyle işbirliği yapıp sınırımızda terör devleti kurdurmak istiyor. Kanımızın son damlasına kadar mücadele ederiz vatanımız için. Türk askeri canavar gibi, vatan aşkıyla görevlerini yapıyorlar. Çanakkale’de büyük bir zafere imza atmış bir milletiz biz. Genlerinde kahramanlık olan bir halkız biz. Batı zaten hep aynı oyunları oynuyor. Amerika, mazlumların vebalini almış, çok günahkar bir ülke. En son işte gördük; Kudüs’ü, İsrail’in başkenti ilan ederek bölgede kaos yaratmak istedi. Her zaman mazlumun yanında olan Türkiye sahip çıktı Filistin halkına. Bağımsız bir ülkeyiz, kimseye ihtiyacımız yok bizim. Türkiye, stratejik olarak çok önemli bir yerde. Bu yüzden sürekli ülkemiz üzerine oyunlar oynanıyor. Türk’ün kendinden başka dostu yok. Osmanlı’dan beri cephedeki Allah Allah sesleriyle yeri titreten bir toplumuz. Allah Allah sesleriyle yeri göğü inleten, vatan aşkıyla dolu askerlerimizin karşısında kimse duramaz.”

“Sinemacı Olmak İstemiştim”

Usta sanatçı, kariyeri ile ilgili ise şunları söyledi:

“ Aslında sinemacı olmak istemiştim ama Adana’da fakir bir ailenin çocuğuydum ve sektörde tanıdığım kimse yoktu. Çocukken sesimin güzel olduğunu keşfetti çevremdekiler. Hatta bunu askerdeyken de fark ettiler ve müzikle iç içe olabileceğim bando bölümünde görevlendirdiler beni. Vatani görevimi yaptığım süre boyunca zaten içimde var olan müzisyen yanımı daha da geliştirdim. Yedek subay olarak görev yapan Muammer Sun’dan dersler aldım. İlk bestelerimi de askerdeyken yaptım. Askerlikten sonra ilk plağımı çıkardım. Ben sesimi geniş kitlelere duyuracak besteler yapmayı ve iyi bir müzisyen olmayı hedefledim. Çok çalıştım. Allah’ın yardımı ve annemin de dualarıyla bugünlere geldim. Hedeflerime ulaştım”

“Müzisyen Olmasaydım Asker Olurdum”

Ferdi Tayfur, ‘müzisyen olmasaydınız ne yapardınız?’ sorusuna ise; “ Asker olurdum büyük ihtimalle. Babam hep asker olmamı isterdi. “Ceketimi satacağım, onu okutup paşa yapacağım” dermiş rahmetli. Vatanını çok seven biriyim ve seçme şansım olsaydı, şanlı ordumuzda asker olarak görev yapmak isterdim” sözleriyle cevap verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler