Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerArabesk Müziğinin Kraliçesi Sesini Kaybetti...

İlgili Postlar

Arabesk Müziğinin Kraliçesi Sesini Kaybetti…

80 li yıllara eşsiz sesi ve söylediği şarkılarla damgasını vuran arabesk dünyasının beğenilen ismi Tüdanya’dan maalesef kötü haber var. ‘Seni Sevmeyen Ölsün’ adlı parçasıyla Türk halkının gönüllerine taht kuran efsane isim Tüdanya, gırtlak kanserine yakalandıktan sonra sesini kaybetti. Üzücü haberin Detayları yazımızda…

İşte Ajda Pekkan’ın Gerçek Yaşı…

Arabesk Müziğinin Kraliçesi Sesini Kaybetti…

Sanat camiasında verdiği haberle ile felaket tellalı olarak bilinen Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, yine yaptı yapacağını. Bu defa Arabesk müziğin beğenilen sanatçısı Tüdanya hakkındaki kötü haberiyle gündem oldu. Arabesk Müziğinin Kraliçesi Sesini Kaybetti…

Geçtiğimiz Yıl Kalp Krizi Geçirmişti…

Son dönemlerde üst üste kötü günler geçiren usta sanatçı Tünanya’ dan hayranlarını bir üzecek haber daha geldi. Geçtiğimiz sene kalp krizi de geçiren ünlü sanatçı Tüdanya, bir süredir de gırtlak kanserine yakalanıp kıran kırana mücadelesini de veriyordu.

Onur Akay’ dan Yardım Çağrısı!…

Onur Akay, Yaklaşık beş aydır hastanede tedavi gören 60 yaşındaki ünlü sanatçı Tüdanya’ nın  gırtlağının alındığını duyururken, sanat camiasına seslenerek “Tek Geçim Kaynağı Olan Sesini Kaybetti” yazısında, usta sanatçı için yardım çağrısında bulundu.

“Tek Geçim Kaynağı Olan Sesini de Kaybetti.”

“Bir döneme milyonlarca satan albümleri ve sahne programları ile damga vuran arabesk şarkıcısı Tüdanya, maalesef gırtlak kanseri oldu ve gırtlağı alındı. 5 aydır Ege Üniversitesi Hastanesi’nde yatan Tüdanya, artık konuşamıyor ve maalesef tek geçim kaynağı olan sesini de kaybetti……..

……..Bir şarkıcının yaşayacağı en acı olayı yaşayan Tüdanya, bu durumunu herkesten saklıyor, maddi zorluklar içinde ve ağır psikolojik ilaçlar kullanıyor. Ona mutlaka yardım eli uzatılması, sanatçı dostlarının yardım konseri düzenleyerek onun için sahneye çıkması ve Tüdanya’ya acil moral verilmesi gerekiyor. Allah yardımcısı olsun, şifa versin inşallah” 

Felaket Tellalı Onur Akay kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler