Ana SayfaÜnlülerAra Güler'e veda...

İlgili Postlar

Ara Güler’e veda…

Ara Güler’e veda… 90 yaşında hayatını kaybeden usta fotoğraf sanatçısı Ara Güler’e ünlü isimlerden veda mesajları geldi. Sosyal medya Ara Güler’e veda eden ünlü isimler, duygusal paylaşımlar yaptılar. İşte o ünlü isimler ve yaptıkları paylaşımlar…

Efsane Fotoğrafçı Ara Güler, 90 Yaşında Hayatını Kaybetti!

Ara Güler’e veda. Ünlü isimlerden duygusal paylaşımlar

Tarkan

Başımız sağ olsun…
Sanatı ile ülkemizin en büyük değerlerinden olan, dünyaca tanınan usta fotoğraf sanatçısı Ara Güler’i hiç unutmayacağız.
O olağanüstü fotoğraflarıyla hep hatırlanacak.
Saygıyla, sevgiyle…
Nur içinde yat sevgili Ara Güler

Ara Güler Kimdir?

Sıla

Bazı miraslar kendi siyah beyazını seçer

Yılmaz Erdoğan

Bir makina ile tarihi durduran, yeryüzünün en iyi gözlerinden birini yitirdik. Başımız sağ olsun…

Emel Sayın

Sevgili Ara Güler seni tanımak ve arkadaş olmak benim için ne büyük mutluluk ve şanstı. Çok üzgünüm ve seni çok özleyeceğim.

Songül Öden

İki gözüm ara güler… Türkiye’nin gözü olan ara güler şimdi tarihi coğrafyası sosyolojisi ve zamanı durdurduğu bir kağıt parçasında kalbi.. memleketine hafızasını gözünü kalbini kaç kişi bıraktı..binlerce teşekkür ve minnetle Türkiye’nin başı sağolsun.

Serra Yılmaz

Ne söylesem boş gidenin yeri gibi… Geriye hüzün, anılar ve fotoğraflar kalır.

Sunay Akın

En çok da, Kuzguncuk’ta, Can Yücel’in evindeki sohbetlerimizi özleyeceğim… Bir akşam, “Hava güzel, yürüyelim” demiştin ve Kuzguncuk’tan Üsküdar’a kadar sohbet ederek yürümüştük… İskelede seni uğurlarken “Güle güle İstanbul çocuğu” diye seslenmiştim arkandan… Gülümseyerek dönmüş ve “Bak bunu sevdim haa” demiştin… Güle güle İstanbul çocuğu, güle güle…

Ayşegül Aldinç

Türkiye’nin görsel hafızasıydı. Kaybıyla bir devir kapanmış oldu. Her yaş için ölüm erkendir. “Yaşam size verilmiş boş bir filmdir. Her karesini mükemmel bir biçimde doldurmaya çalışın” diyen evrensel değerimiz Ara Güler, toprağın bol, mekanın cennet olsun.

Gonca Vuslateri

Siz hic Istanbul’a sarıldınız mı?
Ben sarıldım.

Ben gördüm.
Ben öptüm.

Sen İstanbul
Sen Türkiye
Sen Ara abimiz.. Canımız… Türkiye’nin başı sağolsun..

Selen Görgüzel

Ardında bıraktığın her fotoğraf için teşekkürler.

Nşhat Odabaşı

Okan Bayulgen’in sundugu bir televizyon programina çıkmistim Ara Guler ve Şakir Eczacibaşı ile.. O kadar gerilmistim ki panik atakla ilk o program sonunda tanismistim 🙂 Biliyor musunuz kim oldugunu dediklerinde “evet evet ismini cok duydum ama bakan mi, artist mi bilmiyorum” demisti.. Turkiye’nin tarihi.. Fotografin kahramani huzurla uyu..

Erol Evgin

Sevgili Ara Güler, yıldızlar yağsın üzerine, ışıklar içinde uyu…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler