Ana SayfaÜnlüler25 Yaş Büyük Sevgilisini Babam Diyerek Tanıtmış!

İlgili Postlar

25 Yaş Büyük Sevgilisini Babam Diyerek Tanıtmış!

25 yaş büyük sevgilisini babam diyerek tanıtmış! Yaptığı cesur paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Eda Taşpınar, lise yıllarında yaşadığı skandal ile gündem oldu. Eda Taşpınar, neden okuldan atıldı? Bu konu tekrar nasıl gündem oldu? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Eda Taşpınar Paylaşımı İle İçini Döktü

25 Yaş Büyük Sevgilisini Babam Diyerek Tanıtmış
25 Yaş Büyük Sevgilisini Babam Diyerek Tanıtmış

25 yaş büyük sevgilisini babam diyerek tanıtmış!

25 yaş büyük sevgilisini babam diyerek tanıtmış! Yaşadığı ilişkiler ve yaptığı cesur paylaşımlarla sık sık gündem olan sosyetik güzel Eda Taşpınar, lise yıllarında yaşadığı skandal bir olayla gündem oldu.

Sosyete dünyasının en güzel kadınlarından birisi olan Eda Taşpınar, önceki gün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla takipçilerine nostalji yaşattı.

Verdiği eğitim ve disiplinle dünyanın sayılı eğitim kurumlarından birisi olan Robert Koleji’nin mezunlarına özel verdiği parti davetiyesini paylaşan sosyetik güzel, takipçilerine bir itirafta bulundu.

Eda Taşpınar Kimdir?

Mezunlar partisinin davetiyesini paylaştı

4 Kasım günü düzenlenen “Homecoming” ( Yuvaya Dönüş ) partisinin davetiyesini paylaşan Eda Taşpınar, altına yazdığı notla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Sosyal medya hesabından paylaştığı parti davetisine bir not yazan Taşpınar, “Atılmış olsan da homecoming… Mezun olamadım; ama çok şey öğrendim.” dedi.

Lisede yaşanan skandal olay

38 yaşındaki Eda Taşpınar’ın bu itirafı, yıllar önce okulda yaşanan skandalı akıllara getirdi. Sosyal medya hesaplarında dalga konusu olan Eda Taşpınar’ın yıllar önce yaşadığı olay ise şöyle:

Eda Taşpınar 11 yaşındayken İngilizce öğrenmesi için ailesi tarafından Amerika Miami Boca Koton’a gönderir. Amerika’da ki Community School’da 2 sene eğitim görün sosyetik güzel, İngilizce ve İspanyolca öğrenir.

Amerika’da ki eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye’ye geri dönen Taşpınar, Robert Koleji’ne kabul edilir.

Sergilediği disiplinsiz tavırlar nedeniyle dikkatleri çeken Eda Taşpınar, sınıfta kalır. Sınıfta kalmış olmasına rağmen sınıfı geçtim diyerek ailesini mezuniyet partisine davet eder. Annesi okul müdürüyle dansa kalkınca küçük kızı hakkındaki gerçeği öğrenir.

Sosyetik güzel Eda Taşpınar, lisede okuduğu sırada birlikte olduğu kendisinden 25 yaş büyük erkek arkadaşı Cem Patpat’ı bir çok defa babası kılığında okula getirir.

Babası yerine erkek arkadaşını okula götürdüğü anlaşılması Eda Taşpınar için son damla olur. Böylece sosyete güzel lise son sınıfta okuldan atılır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler