Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerAnimals on The Loose: A You vs Wild Movie 'nin Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Animals on The Loose: A You vs Wild Movie ‘nin Fragmanı Yayınlandı!

Netflix, Animals on The Loose: A You vs Wild Movie ‘nin resmi fragmanını ve ilk karelerini paylaştı. Yapılan açıklamaya göre, Animals on The Loose: A You vs Wild Movie, 16 Şubat’ta Netflix’te izleyiciyle buluşacak. Detaylar haberimizin devamında…

Animals on The Loose: A You vs Wild Movie16 Şubat’ta Netflix’te

190’dan fazla ülkede 195 milyonu aşkın ücretli kullanıcının farklı türlerde ve dillerde diziler, belgeseller ve sinema filmleri izlediği, dünyanın eğlence odaklı lider yayın hizmeti Netflix’ten yeni interaktif film geliyor.

Gelişen teknoloji ile birlikte interaktif video özelliğini kullanan dizi ve filmler, izleyicisine senaryoya müdahale etme olanağı sunuyor.  İzleyici de bu seçeneklerden istediği birisine tıklayarak tercihini yapıyor. Tercihin yapılmasından sonra dizinin akışı izleyicilerin tercihi doğrultusunda devam ediyor.

Netflix’in Yerli Dizisi Olan 50m2’nin İlk Tanıtım Videosu…

Filmin açıklamasında şu ifadelere yer verildi;

Vahşi hayvanlar, tehlikeli böcekler ve yüksek tepeler… Bear Grylls, şimdiye kadarki en destansı macerasıyla geri dönüyor ve her görevi nasıl tamamlayacağına siz karar veriyorsunuz. Bir safari bölgesinde elektrik kesintisi olduğunda, sorunu çözmesi için Bear Grylls çağrılır ama Bear Grylls’in sizin yardımınıza ihtiyacı var.

Durum çok ciddi: kaçan bir aslan yakındaki bir köye doğru gidiyor, bir babun serbest kaldıktan sonra falezlere doğru ilerliyor ve daha fazla hayvan kaçmadan önce kontrolün yeniden sağlanması gerekiyor.

Bear Grylls’le maceradan maceraya koşacağınız bu film, 16 Şubat’ta Netflix’te izleyiciyle buluşuyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler