Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerBengi İdil Uras Zoraki Misafir Filmi ile Setlere Döndü

İlgili Postlar

Bengi İdil Uras Zoraki Misafir Filmi ile Setlere Döndü

Genç oyuncu Bengi İdil Uras Zoraki Misafir filmi ile setlere döndü. 2021 yılının iddialı komedi filmlerinden olmaya aday Zoraki Film ekibi çekimlere başladı. Detaylar haberimizin devamında…

Bengi İdil Uras Kimdir?

Bengi İdil Uras Komedi Filmi İle Setlere Döndü

Başrollerini Uğur Yücel, Mustafa Üstündağ, Murat Akkoyunlu ve Gürgen Öz’ün paylaştığı komedi filmi “Zoraki Misafir”in okuma provaları tamamlandı. Filmde Serra Tokdemir, Mert Türkoğlu, Zehra Yılmaz ve Bengi İdil Uras gibi yeni nesil genç oyuncular da yer alıyor.

Haliç üniversite konservatuvar tiyatro bölümünde okumuş olan güzel oyuncu daha önce bir çok dizi ve filmde rol aldı.Daha önce oynadığı babam sınıfta kaldı ne münasebet gibi dizilerde komedi yönüyle beğeni toplayan Uras YouTube için hazırladığı mini dizi “Terapik komedi” ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.İstanbul doğumlu olan Uras komedi alanında güzel işlere imza atacak gibi duruyor.

Şarkıcı Bergen’in Film Senaryosu Hazır!

Filmde İlk Kez Virtual Production Kullanılıyor

Filmin Yapımcılığını MGX Film üstlenirken yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen oturuyor. Senaryosu ise Giray Altınok’un imzasını taşıyor.

Filmde Türkiye’de ilk kez yeşil perde gerektirmeden hazırlanan görsel efekt teknolojisi “Virtual Production” teknolojisi kullanılacak.

Gözden düşmeye başlamış bir medya patronunun, satın aldığı format gereği kendisine bir yeni bir “yolacak birini” bulması ve onun gelişyle işlerin iyice sarpa sarmasını anlatan filmin çekimleri 5 hafta sürecek. Çekimleri İstanbul Riva, Darıca ve MGX Virtual Stüdyolarında gerçekleştirilecek.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler