Ana SayfaDünyaAngelina Jolie "Elimde Sevgili Adayları Listesi Var!"

İlgili Postlar

Angelina Jolie “Elimde Sevgili Adayları Listesi Var!”

Angelina Jolie, E!News”da bir sohbet programına katıldı ve özel hayatıyla ilgili çok özel açıklamalarda bulundu. Uzun zamandır hayatında biri olmadığını söyleyen oyuncu, esprili bir şekilde, “Elimde uzun bir sevgili adayları listesi var” dedi. Detaylar haberimizin devamında…

Angelina Jolie kimdir?

Altı Tane Çok Yetenekli Çocuğum Var

Angelina Jolie, E!News”da bir sohbet programına katıldı ve özel hayatıyla ilgili çok özel açıklamalarda bulundu. Brad Bitt’ten ayrılmasının ardından yalnız olan oyuncu “Those Who Wish Me Dead” adlı yeni filminin tanıtım faaliyetlerine katılarak yalnız bir anne olmanın nasıl bir şey olduğunu anlattı.

Ünlü oyuncu, “Altı tane çok yetenekli çocuğum var. Tabii ki sabah kalktığınızda ‘Onların iyi olduğundan emin olmalıyım. Fakat birkaç yıldır onların da ‘Annemizin iyi olduğundan emin olmalıyız’ diye düşündüğünü sanıyorum” dedi.

Çocuklarının kendisine iyi baktıklarını söyleyen oyuncu, “Biz bir takımız. Ben çok, çok şanslıyım. Endişeli taraf daima benim ama onlara hayranlık duyuyorum” şeklinde konuştu.

Angelina Jolie’nin “Yardımda Bulunmadı”iddialarına Tepki Verdi!

Brad Pitt boşanma davasının açılmasından beri çocukları için 9 milyon doları aşkın para verdiğini söylerek, Jolie’yi medyayı kullanarak davayı manipule etmekle suçladı. Ünlü Yıldız  Angelina Jolie’nin çocukları için “kayda değer” bir yardımda bulunmadığı iddialarına avukatları aracılığıla tepki gösterdi.

Angelina Jolie’ye şiddet uyguladı!..

Brad Pitt: Angelina’ya 9 milyon dolardan fazla ödedim

Dailymail’in haberine göre 54 yaşındaki Ünlü Oyuncunun avukatlarının mahkemeye sunduğu ifadelerde, Brad Pitt’in Angelina Jolie’nin çocuklarıyla ile birlikte şu anda yaşadığı malikaneyi, 8 milyon dolara satın aldığı, evin faturaları ve  giderleri için 43 yaşındaki Ünlü aktris Angelina Jolie’e  boşanma sürecinin başlamasından  bu yana 1,3 milyon dolardan fazla para ödediği açıklandı.

“Davayı Manipule Ediyor!”

Diğer taraftan Pitt’in avukatları Jolie’nin asıl amacının medyayı kullanarak davayı manipule etmek olduğunu belirtti. Angelina Jolie hafta başında Brad Pitt’i çocuklarına maddi destek sağlamamakla suçlamıştı.

İkilinin arasında süren boşanma ve velayet davasında Angelina Jolie’nin avukatları, mahkemede Pitt’in 18 aydır çocuklarına kayda değer miktarda para vermediğini iddia etmişti ve mahkemeden Brad Pitt’i, çocukları için ödeme yapmasını talep etmişti.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler