Ana SayfaDedikoduAmine Gülşe'ye 15 milyon TL'lik hediye

İlgili Postlar

Amine Gülşe’ye 15 milyon TL’lik hediye

Evlilik hazırlıklarını sürdüren Mesut Özil Amine Gülşe çifti gelişmelerle gündeme gelmeye devam ediyor. İşte yaşanan son gelişmeler.

Evlilik hazırlıkları sürdüren ve son dönemlerde daha çok kıskançlık olayları ile gündeme gelen Mesut Özil Amine Gülşe çifti, gelen haberlere göre İstanbul’dan ev aldı.

Mesut Özil’in sevgilisi Amine Gülşe en güzel ilk 11’e girdi!

Mesut Özil’den pahalı hediye

Evin Mesut Özil tarafından Amine Gülşe’ye hediye olarak alındığı iddia edilirken, evin değerinin 15 milyon TL olduğu ifade edildi.

Çekim sonrasında yeni evde kalacak

Evin alınmasında Amine Gülşe’nin projelerinin olduğu konuşulurken Gülşe’nin dizi çekimleri sonrasında İstanbul’daki eve geçerek burada kalacağı öğrenildi.

Amine Gülşe kimdir?

Londra’da yaşayacaklar

İngiltere’nin Arsenal takımında forma giyen Mesut Özil, bu nedenle İngiltere’de kalmak zorunda. Evlilik sonrasında çift bu nedenle Londra’da kalacak. Türkiye’deki dizi sektörünün son dönemlerdeki popüler isimlerinden birisi olan Amine Gülşe, İstanbul’daki çekimler nedeniyle buradaki konaklama sorununu da yeni ev ile birlikte çözülecek. Arda Turan, Şahan Gökbakar ve Engin Altan Düzyatan’a komşu olacak olan Amine Gülşe güvenliği üst düzeydeki villa sitelerinde kalacak. Çiftin Londra’daki evi ise 50 milyon TL değerindeydi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler