Ana SayfaDünyaAmanda Cerny: Yozgat’ta Olmam Gerekirken İstanbul’dayım

İlgili Postlar

Amanda Cerny: Yozgat’ta Olmam Gerekirken İstanbul’dayım

Ülkemizde ‘yenge’ lakabıyla tanınan ünlü Amerikalı sosyal medya fenomeni Amanda Cerny, yüzü olduğu markanın kampanyası için geldiği İstanbul’da Hürriyet Gazetesi’nden Sinem Vural’ın da konuğu oldu.

Amerika’dan sonra en fazla takipçisi Türkiye’den olan Cerny, Yozgatlı Cafer Lalek ile Twitter’da başlayan ‘aşk’larını ve hakkında bilinmeyenleri anlatırken, Yozgat’a gelmek istediğini de söyledi. Programında ‘Yozgat gezisi’ bulunmadığını belirten Cerny, ‘’Bu gezide yok ama onlar her zaman gönlümde önemli bir yere sahipler. Belki bir gün Yozgat’a gidebilirim. Sadece nasıl gideceğimi öğrenmem gerek. Yozgat’ta olmam gerekirken İstanbul’dayım. Yozgat’ı seviyorum. Yakın zamanda gelmeyi planlıyorum’’ dedi.

İşte O Röportaj…

Guess’in marka yüzü oldun. Bu işbirliği nasıl ortaya çıktı?

– RedOne, French Montana, Dinah Jane ve Los Angeles’a döndüğümde Paul ve ekibiyle bir araya geldim. Zaten Paul, beni Instagram’dan 7 yıldır takip ediyormuş. “Bizim markamız seni, sen markamızı yükseltirsin” dedi ve işe koyulduk. Hayalim gerçek oldu.’nin de yer aldığı bir ortak şarkı için Fas’ta klip çekiyorduk. Guess bu videoya sponsordu. Arkadaşlarımdan birine markayı ne kadar sevdiğimi anlattım, o da markanın ortağı Paul Marciano ile beni tanıştırabileceğini söyledi. Los Angeles’a döndüğümde Paul ve ekibiyle bir araya geldim. Zaten Paul, beni Instagram’dan 7 yıldır takip ediyormuş. “Bizim markamız seni, sen markamızı yükseltirsin” dedi ve işe koyulduk. Hayalim gerçek oldu.

Dünyaca ünlü markanın yüzü olmak nasıl bir his?

– Muhteşem! Bütün ekip harika. Markanın tüm dünyada dükkânları var ve benim yer aldığım afişler Avrupa’dan Japonya’ya her yerde. Küçük bir kızken ne zaman billboard’ları görsem “keşke ben olsaydım o” derdim. Hayalim gerçek oldu derken kastettiğim buydu.

Instagram’da 22 milyondan fazla takipçiniz var. Hesabınızda neler paylaşıyorsunuz?

– Videolarımda karakter yaratıp onları oynuyorum. Ama paylaşımlarım genellikle o günden önemli olan anlar üzerine. Zaman içerisinde paylaştığım içerikler de değişti. 7 yıl önce paylaştıklarımı görünce yüzüm buruşuyor, çünkü o zamandan beri sadece iyiye gitmişim.

Amerika’dan sonra en fazla takipçin Türkiye’den… Özellikle Yozgat’tan sanırım…

– Biliyorum. Bence başım belada zaten Yozgat’ta olmam gerekirken şu an İstanbul’dayım.

Her şey, Yozgatlı olduğunu söyleyen Cafer Lalek adlı sahte hesabın size mesaj atmasıyla başladı… Bir de sizden dinleyelim hikayeyi, nasıl oldu da o mesaja cevap yazmaya karar verdiniz?

– Mesajı dijital ortamda İngilizce’ye çevirdim. Basitçe eşim olmak istiyordu. Bunu muhteşem buldum ve içindeki komediyi görerek yanıt vermeye başladım. Bazı fotoğraflar kullanarak, dijital çevirmen yardımı alarak elimde yüzükle kendisine evlenme teklifi yapmaya kadar vardı iş. Benim için tamamı güzel bir eğlenceydi. Dünyaların çarpışması gibi oldu. Sonuç çok komikti.

Sizin son olarak eklemek istediğiniz bir şey var mı?

– Yozgat’ı seviyorum. Yakın zamanda gelmeyi planlıyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler