Ana SayfaÜnlülerAlperen Duymaz Yapılan Yorumlara Sessiz Kalmadı!

İlgili Postlar

Alperen Duymaz Yapılan Yorumlara Sessiz Kalmadı!

“Son Yaz” dizisinin ünlü oyuncusu Alperen Duymaz dün bütün gün Fethiye’deki yangın söndrüme çalışmalarındaydı. Sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulunan ünlü oyuncuya yapılan yorumlar Durmaz’ı sinirlendirdi. Alperen Duymaz yapılan yorumlara sessiz kalmadı! İşte o yorum;

Alperen Duymaz Yangın Söndürme Çalışmalarına Katıldı

Ünlü oyuncu Alperen Duymaz da Fethiye‘de yangın söndürme çalışmalarına katılan isimler arasındaydı. Sosyal medyada hesabından canlı yayın da açan Drumaz, yangın bölgesine yardım istedi.

Yayın esnasında tankerlerde su bittiğini dile getiren Duymaz, herkesi bölgeye yardıma çağırdı. 28 yaşındaki genç oyuncunun nefes nefese kaldığı anlar ekrana yansıdı.

Vatan Haini İlan Edildi!

Ünlü oyuncu dün orman yangınlarına müdahale eden ekiple birlikte canla başla çalışıyordu ki sosyal medyadan beklenmedik bir tepkiyle karşılaştı. Son olarak ‘Help Turkey’ paylaşımına da destek veren Duymaz’ı bir takipçisi vatan haini ilan etti. Bu yorum karşısında sinirlenen Duymaz kayıtsız kalamadı.

Alperen Duymaz Yapılan Yorumlara Sessiz Kalmadı!

Duymaz takipçisine şu yanıtı verdi; “Vicdanınızın varlığını hissettiğinizde, insan olduğumuzun bilincine vardığınızda, bölgeye bizzat gidebilmek için can atan 10 yaşında aslan yavrularının bölgeye vardıktan sonra gösterdikleri çabayı, kiloları kadar kaldırdıkları su bidonlarını canları pahasına yetiştirdiklerini gördüğünüzde, doğa sevgisini, birlik beraberliğin ne demek olduğunu gördüğünüz manzarayı zerre anladığınızda, kuşların yuvalarını terk etmedikleri ve etmeyecekleri için bağırarak acı içinde yanarak can verdiğini duyduğunuzda, kabullenebildiğinizde, kibirlenmediğinizde, ‘yanliş’ diyebildiğinizde, oturur bu durumu uzmanlığımız olmamasına rağmen çevrelice değerlendiririz.”

Yorumun ardından sevenleri ünlü oyuncuyu yanlız bırakmadı ve destek mesajları yağdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler