Ana SayfaDedikoduAlpaslan Özmol, Hakkında Çıkan 'Öldü' Haberlerine İsyan Etti

İlgili Postlar

Alpaslan Özmol, Hakkında Çıkan ‘Öldü’ Haberlerine İsyan Etti

Alpaslan Özmol, hakkında çıkan ‘Öldü’ haberlerine isyan etti. Son zamanlarda hakkında sürekli öldüğü yönünde haberler çıkan sevilen oyuncu Alpaslan Özmol, son röportajında bu durumdan rahatsızlığını dile getirdi. Özmol: “Bir gün gerçekten öleceğim ve kimse inanmayacak. Annem arayıp sesini duyup kapatıyor” diyerek isyan etti. Alpaslan Özmol Hakkında Çıkan Öldü Haberlerine İsyan Etti

Başarılı oyuncu Alpaslan Özmol uzun yıllar boyunca ekranlarda kalmayı başaran ve sevilen dizi Çocuklar Duymasın’da oynamıştı. Dizide uzun yıllar boyunca Çaycı Hüseyin karakterini canlandıran usta oyuncu Alpaslan Özmol, sosyal medyada sürekli hakkında çıkan ‘öldü’ haberlerine sert tepki gösterdi.

Alparslan Özmol kimdir?

“Ailem ve Dostlarım Benim İçin Endişeleniyor”

Son olarak geçtiğimiz günlerde Dünya’da hızlı bir şekilde yayılan ve binlerce insanın ölümüne neden olan korona virüsünden öldüğü yönünde haberler yayılmıştı. Alpaslan Özmol, Uçankuş’a konuşarak şunları aktardı: “Beni sürekli öldürüyorlar. Artık panik atak olmaya başladım. Bir gün gerçekten öleceğim ve kimse inanmayacak. Annem beni aradı ve sesimi dinleyip kapattı. Sonra yanına gittiğimde  ‘Oğlum haberler çıkıyor, korkuyorum’ dedi. Ailem ve dostlarım benim için endişeleniyor, üzülüyor. Gençlerimiz güzel mizah yapıyorlar hatta bazen ben de gülüyorum ama her şey tadında olmalı diye düşünüyorum” dedi.

“Birçok Sebepten Ölen Çaycı Hüseyin Korona Virüsten de Öldü”

Sosyal medyada bazı hesaplar tarafından zaman zaman ortaya çıkarılan ‘Çaycı Hüseyin öldü’ iddiaları Twitter’da yeniden gündem olmuştu. Dünya gündeminde önemli bir konu olan korona virüs salgını nedeniyle birçok kişi hayatını kaybederken Özmol’un da korona virüs nedeniyle hayatını kaybettiği söylentisine Twitter’dan yorum yağmıştı. Sevilen oyuncuya bu haberlerden sonra “Abi cenazene gelemedim, bir daha ki sefere artık”, “Birçok sebepten ölen Çaycı Hüseyin korona virüsten de öldü” ve “Bu sene de çok erken öldü” gibi mizahi yorumlar yer almıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler