Ana SayfaÜnlülerAlp Kırşan baba oluyor! Bebek kız mı erkek mi?

İlgili Postlar

Alp Kırşan baba oluyor! Bebek kız mı erkek mi?

Alp Kırşan baba oluyor! Bebek kız mı erkek mi? Ünlü sunucu Alp Kırşan, ikinci defa baba olacağının müjdesini verdi. Kırşan, müjdeyi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu. İlk çocuğu iki yaşına gelen Alp Kırşan’ın müjdeli haberi. İşte detaylar…

Alp Kırşan ve Zeynep Dörtkardeşler çiftinin mutlu aile pozu!

Alp Kırşan baba oluyor

Ünlü sunucu Alp Kırşan baba oluyor. Alp Kırşan, müjdeli haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile verdi. Kırşan, ailesi ile birlikte Bodrum’daki evlerinde tatil yaparken hep birlikte çekildikleri bir pozu sosyal medya hesabından “Biz bu fotoğrafta 9 kişiyiz” notu ile paylaştı. Fotoğrafta sekiz kişi görünüyordu. Üstelik, Alp Kırşan’ın eşi Zeynep Dörtkardeşler’in de karnı oldukça belirgin şekilde hamile olduğunu gösteriyordu.

Zeynep Dörtkardeşler kimdir?

İşte Alp Kırşan’ın baba olacağının müjdesini verdiği o paylaşımı

Alp Kırşan kimdir?

Eşi Zeynep Beşerler hamile

Alp Kırşan, yaptığı paylaşım ile ikinci defa baba olmaya hazırlandığının müjdesini verdi. Son zamanlarda Survivor çekimleri için sık sık Dominik Adası’na giden Alp Kırşan, son iki yıldır sık sık ikinci defa baba olmak istediğini vurguluyordu. Özellikle bir röportajında “Zeynep iyi bir anne. Efe iki yaşına geldikten sonra ikinci çocuğu istiyoruz.” şeklinde açıklama yapmıştı. Sözlerini gerçekleştiren Alp Kırşan, ilk çocuğu iki yaşına geldiğinde ikinci çocuğunu kucağına almaya hazırlanmaya başladı. Kırşan, sonunda muradına eriyor. Ünlü sunucu Alp Kırşan baba oluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler