Ana SayfaÜnlülerAlişan'dan takipçisine çifte düğün teklifi!

İlgili Postlar

Alişan’dan takipçisine çifte düğün teklifi!

Sevgilisi Buse Varol ile dünya evine girmek için gün sayan türkücü Alişan, kendisinden eş bulmasını isteyen takipçisine çifte düğün teklif etti. Alişan, çifte düğün teklifli paylaşımı ile sosyal medyayı salladı. Detaylar haberimizde…

Alişan’dan çifte düğün teklifi

Ünlü türkücü Alişan, sosyal medya hesabından kendisine mesaj yollayarak kız bulmasını isteyen bir takipçisinin mesajını paylaştı. Alişan, takipçisinin arsasını satmasından sonra çifte düğün yapabileceklerini ifade etti.

Araziyi sat çifte düğün yapalım

Alişan’ın bir takipçisi, “Alişan evlenmek istiyormuşsun, ben de evlenmek istiyorum ama param yok. Arazi satılsın hemen evlenmek istiyorum. Bana hayırlı bir kız bul, yuva kurmak istiyorum.” mesajını yazdı. Bu mesajı sosyal medya hesabından gülücük emojisi ile birlikte yayınlayan Alişan, paylaşımına “Araziyi sat çifte düğün yapalım.” notunu ekledi.

Alişan ve Buse Varol evlilik yolunda

Magazin dünyasında müzmin bekar olarak anılan ünlü türkücü Alişan, Dostlar Mahallesi dizisinde birlikte rol aldığı Buse Varol ile evlilik arefesinde. Dizi setinde tanışan çift, evlilik yolunda ilerliyor.

Alişan kimdir?

Buse Varol kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler