Ana SayfaÜnlülerAlişan "Mahsun Beni Mahcup Etti"

İlgili Postlar

Alişan “Mahsun Beni Mahcup Etti”

Şu sıralar Demet Akalın ile sunduğu sabah programı ile ekranlarda olan şarkıcı Alişan önceki gün Etiler’de görüntülendi. Şarkıcı 20 yıldır küs olduğu arkadaşı Mahsun Kırmızıgül hakkında “Mahsun beni mahcup etti” dedi. Detaylar haberimizin devamında….

Alişan Kimdir?

Demet Akalın Kimdir?

Evime Gelip Beni Mahcup Etti

Geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Mustafa Toplaoğlu “Demet ve Alişan ile Sabah Sabah” programına bağlanmıştı. Şarkıcı muhabirler tarafından kendisine sorulan “Mustafa Topaloğlu’nun sağlık durumu nasıl ?” sorusuna “Bugün bizim programa bağlandı. Bülent Ersoy ile barıştığını söyledi. Mustafa Topaloğlu, Bülent Ersoy’un kendisini aramasına çok sevindi” diyerek yanıt verdi.

Alişan ile Buse Varol bebeklerinin ismini açıkladı

Şarkıcı uzun yıllardır küs olduğu arkadaşı Mahsun Kırmızıgül ile barışması hakkında şu ifadeleri kullandı;

“Kendisi evime gelip beni mahcup etti. 20 sene sonra ilk kez oturup sohbet ettik. Hayat gerçekten boş biliyorsunuz. Deprem oldu o kadar insan öldü. İnsanın ekmeğine namusuna karışılmadıktan sonra barışılmayacak kimse yoktur. Hayatımda kazadan sonra sanat camiasından hiç tanımadığım o kadar insan benim arayıp mahçup etti ki… Ben de bundan sonra bu konularda daha hassas olacağım.”

Buse Varol ile evliliklerinden bir oğlu olan şarkıcı ikinci kez baba olmaya hazırlanıyor. Şarkıcı tekrar baba olması ile ilgili “Hayırlısı ile bekliyoruz. Biraz heyecanlıyız” dedi.

Buse Varol Kimdir?

Alişan ve Mahsun Kırmızıgül Neden Küstü?

Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Alişan Hilmi Topaloğlu’nun kurucusu olduğu Prestij Müzik ile ünlendi. İlk sahneye çıktıkları dönemde aynı sahneyi paylaşan sanatçılar şirketin iflas ile yollarını ayırdılar. Alişan ve Masun Kırmızıgül bu ayrılığın ardından bir çok kez kavgaları ile magazin gündemine geldiler.

Mahsun Kırmızıgül kimdir?

Şarkıcı katıldığı bir programda Mahsun Kırmızıgül’ün babasına saygısızlık yaptığını ve bunu affedemeyeceğini belirtmişti. Olay hakkında Alişan, ”Çok yakın bir arkadaşımızın ortak arkadaşımızın düğününde karşılaştık. Ben gittim yanına bana böyle çok soğuk bir merhaba dedi. Sonra babam yanına gitti. Böyle bacak bacak üstüne atıp babamın suratına bile bakmadan bir ‘Merhaba’ dedi. Yani benim kafamdan aşağı kaynar sular döküldü.” ifadelerini kullanmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler