Ana SayfaÜnlülerAlina Boz Nasıl Ünlü Oldu?

İlgili Postlar

Alina Boz Nasıl Ünlü Oldu?

Alina Boz Nasıl Ünlü Oldu?

“Paramparça” dizisinde Nurgül Yeşilçay’ın kızı Hazal olarak tanıdığımız Alina Boz, oyunculuğu küçük yaşta kafasına koymuş.Dizin deneme çekimlerine hazırladığı 10 dakikalık video ile katılan oyuncu, kabul edildiği öğrenince çok mutlu olmuş. Ancak büyük oyuncularla çalışacağının bilincinde olduğundan yetersiz olabileceğinden kormuş.

Genç oyuncuya “Paramparça” dizisindeki rolü için gelen ön eleme teklifi, ailesiyle beraber tatil yapmak için gittiği Ayvalık’ta geldi. Annesinin ısrarları sonucu 10 dakikalık kısa bir video hazırlayıp gönderen güzel oyuncu, yönetmenin ve dizideki başrol oyuncularından Nurgül Yeşilçay’ın videoyu beğenmesiyle beraber dizide rol almaya hak kazandı.

Alina Boz Kimdir?

Güzel Oyuncu Alina Boz, 14 Haziran 1998 tarihinde Rusya, Moskova’da dünyaya gelmiştir. Annesi Rus, Babası Türk olan oyuncu 7 yaşına kadar Rusya’da yaşamıştır. Babasının işleri sebebiyle 7 yaşında ailesiyle beraber İstanbul’a gelen güzel oyuncu eğitim ve öğretim hayatına İstanbul’da devam etti. Oyunculuk eğitimine Türkiye’ye taşındıktan bir süre sonra başladı.

Oyunculuk eğitimine hız kesmeden devam eden  Alina Boz ajansa yazılarak, Reklamlarda oynadı,dergi çekimlerinde yer aldı. Avea reklamlarında Ata Demirer ile birlikte rol aldı. Hey Girl dergisinde Murat Boz ile birlikte derginin kapağında yer aldı. Eğitim Öğretim Hayatına Havacılık Meslek Lisesinde devam etmektedir. Genç oyuncu Burak Yörük ile olan birlikteliği sürmektedir.

1 Aralık 2014 tarihinden beri “Paramparça” dizisinde canlandırdığı “Hazal” karakteriyle oyunculuğunu sürdürmektedir.

Alina Boz kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler