Ana SayfaKimdirAli Sinan Demir Kimdir?

İlgili Postlar

Ali Sinan Demir Kimdir?

Türk şarkıcı olan Ali Sinan Demir Kimdir? Ali Sinan Demir kaç yaşında ? Ali Sinan Demir dizileri nelerdir? Ali Sinan Demir rolleri nelerdir? Ali Sinan Demir aslen nereli? Ali Sinan Demir hangi burç? Ali Sinan Demir hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

22 Ekim Doğumlu Ünlüler

Ali Sinan Demir Kaç Yaşında? Ali Sinan Demir Aslen Nereli? Ali Sinan Demir Burç?

Başarılı sanatçı Ali Sinan Demir , 22 Ekim 1976 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan başarılı oyuncu Terazi burcudur.

Terazi Burcu Ünlüler

Ali Sinan Demir Kimdir?

Başarılı sanatçı Ali Sinan Demir , 22 Ekim 1976 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan başarılı oyuncu Terazi burcudur. 1976 yılında dünyaya gelen Ali Sinan Demir, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Mezun olduktan sonra çeşitli tiyatro oyunlarında rol alan Demir, 2000 yılında Dar Alanda Kısa Paslaşmalar adındaki kısa filmde rol alarak beyaz perde ile tanıştı. Ünlü oyuncu şimdilerde Kuruluş Osman dizisinde Tursun karakterine hayat veriyor. Demir, 2005 yılından bu yana da Bursa Devlet Tiyatrosu’nda görev almıştır. Ünlü oyuncu ilk kez Kuruluş Osman dizisiyle dizi kariyerine adım atmış ve daha önce yalnızca Dar Alanda Kısa Paslaşmazlar isimli filmde rol almıştır.

Ali Sinan Demir R ol Aldığı Tiyatro Oyunları

1999 – Geyikler Lanetler

2017 – Antrikot

2018 – Hırçın Kız

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler