Ana SayfaKimdirAli Dereli Kimdir?

İlgili Postlar

Ali Dereli Kimdir?

Oyunculuk kariyerinin yanı sıra müzik dünyasında da adından söz ettiren Ali Dereli kimdir? Ali Dereli kaç yaşında? Ali Dereli  aslen nereli? Ali Dereli nerede doğdu? Ali Dereli hangi burç? Ali Dereli hakkında tüm merak ettikleriniz haberimizin devamında…

Ali Dereli kaç yaşında? Ali Dereli  aslen nereli? Ali Dereli nerede doğdu? Ali Dereli hangi burç?

Ali Dereli 22 Nisan 1985 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir ve boğa burcudur.

Ali Dereli kimdir?

İki çocuklu bir ailenin ferdi olarak 22 Nisan 1985 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Ali Dereli 50. Yıl Ticaret Meslek Lisesi mezunu. İzmir’de yaşadığı yıllarda bateristlik, vokalistlik, DJ ve tonemaisterlik deneyimlerinin yanısıra profesyonel basketbol oynadı. Aklı fikri Beşiktaş Cafe Crown’da basketbol oynamak olsa da talihsiz bir sakatlanmayla basketbol hayatını bitirmek zorunda kaldı ve İstanbul’a yerleşti.

O dönemlerde fiziğine yakın çevresinin sürekli iltifatlarda bulunduğunu, model olmak için yönlendirildiğini soyleyen Ali Dereli  yurtdışındaki birçok ajanstan teklif gelse de Türkiye’de üç yıl modellik yaptı. Gönlünde oyunculuk olduğu için dizi sektörüne geçiş yaptı.

Sadri Alışık Kültür Merkezinde tiyatro eğitimi almıştır. Aşk-ı Memnu, Arka Sokaklar Ali Dereli’nin yer aldığı önemli projelerdendir.

Ali Dereli oyunculuğunun yanı sıra şarkıları ile de gündeme gelmekte. İlk teklisi  Mum ile  müzik sektörüne güzel bir giriş yapmış ve  müzisyen kimliği ile adından söz ettirmişti. Şimdi ikinci teklisi “ HAK EDECEK MİSİN “ şarkısı ile tüm dijital platformlarda.

Ali Dereli’nin Rol Aldığı Diziler

Yemin (Zafer, TV Dizisi 2019-2020)

Kanıt (Tolga, TV Dizisi 2011)

Nakş-ı Dil Sultan (Mete, TV Dizisi 2010)

Akasya Durağı (Bölüm Oyuncusu, TV Dizisi 2010)

Ölümsüz Kahramanlar (Ali, TV Dizisi 2009-2010)

Aşk-ı Memnu (Ali, TV Dizisi 2008)

Arka Sokaklar (Batuhan, TV Dizisi 2006)

Ali Dereli’nin Şarkıları

  • Mum
  • Hak Edecek misin

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler