Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki'ye Takipçisinden Sınırları Aşan Yorum!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’ye Takipçisinden Sınırları Aşan Yorum!

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Aleyna Tilki kendisi için yapılan bir yorumun peşini bırakmadı. Geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda, Aleyna Tilki için kötü bir benzetme yapan organizatör 2 yıl 8 aya kadar hapis istemi ile yargılanmaya başlandı.

Fotoğrafın Altına Yorum Yazdı

Genç yaşı ile sürekli gündeme gelen ve bir kesimin tepkisini çeken ünlü sanatçı, sosyal medyayı etkin kullanıyor. Paylaştığı fotoğraflarıyla konuşulan genç sanatçı, paylaştığı bir fotoğrafın altındaki yoruma oldukça kızdı ve üzüldü. Öğrenilen bilgiye göre “Alt kısımda olan şenpazelere sanatçı diyen develer” şeklinde yapılan bir yoruma karşılık olarak takip başlatan Aleyna Tilki, yorumu yapan kişi ile karşı karşıya geldi. Yapılan araştırmalar sonrasında yorumun Organizatör Mustafa Kadir B. (34) tarafından atıldığı otaya çıkarken, şikayet üzerine soruşturma başlatıldı.

Mesajı Kabul Etti

Organizatör konuyla ilgili yapılan soruşturmada suçunu kabul ederken, bu durum sonrasında iki tarafın uzlaşması adına adımlar atıldı. Fakat Mustafa Kadir B’nin yapmış olduğu “Sinirli anımda yaptığım bir şeydi. Bizim çocuklarımız televizyon izliyor. Giyim tarzını da beğenmiyordum. Bir kız çocuğunun insanların karşısına böyle çıkması hoşuma gitmiyordu. Zoruma gitmişti. O anki şeyle öyle bir şey yapmıştım. İsim zikretmemiştim” şeklindeki açıklamaları uzlaşma kapılarını da kapattı ve konuyla ilgili yargı yoluna gidileceği belirtildi. Konuyla ilgili açılan davada organizatör için 3 ay 15 günden başlayan ve 2 yıl 8 aya kadar arttırılabilecek bir ceza öngörülüyor.

Aleyna Tilki kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler