Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki'nin Takipçilerine "Ezikler" Yorumu!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’nin Takipçilerine “Ezikler” Yorumu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündeme damgasını vuran Aleyna Tilki sözleriyle tepki çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından bir tweet paylaşarak takipçilerine “Ezikler” diyen Aleyna Tilki’nin sözleri bazı takipçilerini kırarken, bazı takipçilerinden de sert yorumlar aldı. İşte Aleyna Tilki’nin takipçilerine “Ezikler” yorumu;

“Seviyeniz Ortaya Çıkıyor”

Sosyal medya hesaplarını aktif kullanan isimler arasında olan Aleyna Tilki’nin attığı bazı tweetler takipçilerinden tepki çekmiş, bazı twitler ise alay konusu haline gelmişti. Kendisiyle sosyal medyadan dalga geçilmesine sinirlenen genç şarkıcı beyni yanmış gibi tweetler attığını söyleyerek “Lakin en çok beğenilen tweetlerim baktığımda benim seviyemi değil, daima sizin seviyenizi görmüş oluruz bunu unutmayalım.” yorumunda bulunmuştu. Aleyna Tilki’nin takipçilerine üstü kapalı bir şekilde seviyesizler demesi ise çok eleştirilmişti.

Aleyna Tilki Egosit Mi Yoksa Genç Mi?

Takipçilerine Orta Parmak Çıkardı!

Geçtiğimiz bikinili pozlarını sosyal medya hesabında paylaşan Aleyna Tilki aldığı fazla kilolarla takipçilerinden tepki almıştı. Bunun üzerine Tilki fiziğinin  standart bir kalıp olmadığını vurgulayarak “Ben Aleyna Tilkiyim” yorumunda bulunmasıyla eleştiri fitilini de ateşlemişti. Sosyal medyadan sert dönüşler alan Tilki takipçilerine orta parmak hareketi çekerek yanı vermesi kendisi hakkında ünü kaldırmadığına dair yorumlar yapılmasına neden olmuştu.

Aleyna Tilki’nin Takipçilerine “Ezikler” Yorumu!

Henüz 18 yaşında olan genç şarkıcı bazı söylemleriyle tepkileri üzerine çekiyor. Aleyna Tilki’nin bu tutumu erken yaşta gelen ünün bir zararı olduğu iddia ediliyor. Geçtiğimiz gün çiftlerle ilgili bir tweet atan Tilki kendini yine ateşin tam ortasına attı. “, “Sosyal medyada aşk fotoğrafları, ilişki fotoğrafları paylaşmak çok saçma geliyor bana. ‘Bakın şu an sevgilimi öpüyorum’, ‘Bakın şu an sevgilim var’. Iyy, uf ezikler!” yorumunda bulunan Tilki sosyal medyadan sert tepkiler alırken genç şarkıcının bu davranışlarının gündeme gelebilmek adına olduğu da iddia edildi.

Aleyna Tilki Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler