Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki'den Aşk Hayatıyla İlgili Açıklama

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’den Aşk Hayatıyla İlgili Açıklama

Her yaptığı ile adından söz ettirmeyi başaran Aleyna Tilki hakkında yeni bir aşk iddiası ortaya atıldı. 18 yaşına kısa bir süre önce basan Aleyna Tilki’nin  ve Galatasaraylı futbolcu Sinan Gümüş’ün aşk yaşadığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Aleyna Tilki aşk hayatı iddiaları hakkında açıklama yaptı.

Aleyna Tilki aşk hayatı açıklaması

Küçük yaşta meşhur olduktan sonra her yaptığıyla gündem olmayı başaran Aleyna Tilki şimdi de aşk iddialarıyla gündemde… Aleyna Tilki,24 yaşındaki genç futbolcu bu habere sessiz kalırken Galatasaraylı futbolcu Sinan Gümüş’le aşk yaşadığı iddialarına cevap verdi.

Fulin’den Aleyna Tilki’yi Kızdıracak Açıklamalar!

“GALATASARAY’A YAKINIM AMA…”

Küçük yaşta meşhur olduktan sonra her yaptığıyla gündem olmayı başaran  Aleyna Tilki ve Galatasaraylı futbolcu Sinan Gümüş’ün hakkında geçtiğimiz günlerde aşk iddiaları çıkmıştı. Aleyna Tilki, milli futbolcu ile çıkan aşk haberlerine “Sinan’ı tanıyorum. Galatasaray için şarkım da var biliyorsunuz. Galatasaray’a yakınım ama öyle bir durum yok” diyerek iddiaları yalanladı.

Aleyna Tilki, Sahne Kıyafetine Bakın Ne Kadar Ödedi?

O çok iyi bir fotoğrafçı. Çalışmalarını beğeniyorum” dedi.

Aleyna Tilki, David Beckham’ın oğlu Brooklyn Beckham’ın kendisinin sosyal medyadan takip etmesi hakkında konuştu. Tilki, “Bende onu takibe aldım. O çok iyi bir fotoğrafçı. Çalışmalarını beğeniyorum” dedi.

Aleyna Tilki, “Brooklyn Beckham ile DM’den konuştunuz mu?” sorularına ise “O da bende kalsın söylemeyeyim şimdi” açıklamasını yaptı.

Aleyna Tilki’yle bir küs bir barışık olan sevgilisi Emrah Karaduman ise çıkan haberlere sessiz kaldı.

Aleyna Tilki Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler