Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki Yüzünü Gizledi!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki Yüzünü Gizledi!

Aleyna Tilki, önceki gece Etiler’deki bir kulüp çıkışında görüntülendi. Aşırı alkollü olan ve bir önceki gece giydiği kıyafetlerin aynısı üzerinde olduğu için kameralardan yüzünü çantası ile saklayan şarkıcının, iki gündür sürekli partilerde olduğu ve eve gitmediği için üzerini değiştiremediği öğrenildi. Tilki, daha sonra gazetecilerin kendisini çekmesiyle hızlıca oradan ayrıldı. Pariten çıkarken muhabirleri fark edince Aleyna Tilki yüzünü gizledi.

“Londra ‘da Fotoğraf Çekiminden Selam”

Ard arda cesur fotoğraf paylaşımlarına devam eden Aleyna Tilki, müzik kariyerini yurt dışında sürdürmeye devam ederken son yaptığı fotoğraf çekimi bomba etkisi yarattı. “Londra’da fotoğraf çekiminden selam” şeklinde bir notla yayımladığı cesur pozu ise sosyal medya üzerinde çok kısa zamanda gündem oturdu…

Aleyna Tilki ‘den Hayranlarına Mesaj; “Tanırım İntiharı”…

“Sizin İlgi Alanınız Benim İç Çamaşırım”

Ünlü şarkıcı, sosyal medyada paylaştığı karelere gelen tepkilere ise “Son fotomu muhafazakarlık adı altında eleştirenler; hiçbiriniz muhafazakar falan değilsiniz. Eğer algınız bir önceki gün bir Türk kadını olarak Billboard’a verdiğim röportajı değil, son fotoğrafıma reaksiyon veriyorsa sizin ilgi alanınız başarı değil, benim iç çamaşırımdır. Ki benim gerçekten temiz bir yerden muhafazakar olanlara saygım derin ve sonsuzdur. Dedelerimi, anane babaannelerimiz bize kıymetli şeyler öğretti. Onların ortamında inanın iç çamaşırıyla gezmiyorum. Ama sahte muhafazakarlarla bir iç çamaşır partisi yapmak isterim” cevabını vermişti.

Aleyna Tilki kimdir?

Aleyna Tilki: Fotoğraflarda Abartı Hiçbir Şey Yok

Ünlü şarkıcı önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Yol kenarında telefonuyla biriyle mesajlaşan Tilki, yaklaşık 15 dakika şoförünün gelmesini bekledi. Objektiflere poz veren Aleyna Tilki, “Şarkımız gayet güzel gidiyor ve çok olumlu tepkiler alıyorum. İnsanların olumlu düşünceleri beni mutlu ediyor” dedi.

Geçtiğimiz hafta Özcan Deniz’in sahnesini dinlemeye giden ve bir ara çıkıp şarkılar seslendiren Tilki, Deniz’den nasihatler de almıştı. Tilki, o cümleler ile alakalı da “Özcan Deniz, muhteşem bir müzisyen ve oyuncu. Yeteneklerini ve aynı zamanda kişiliğini tartışmak saçma olur. Meslek büyüğüm ve bir abim olarak bana çok güzel nasihatler verdi. Çok güzel şeyler söyledi. Tekrardan çok teşekkür ediyorum kendisine” diye konuştu.

Aleyna Tilki, sosyal medyadan paylaştığı ve birçok eleştiri aldığı pozları ile alakalı da şöyle söyledi:

Eğer beni düşünüyorlarsa acayip acayip yorumlarda bulunmazlar. Benim psikolojimi düşünüyorlar ama bazılarının kendi söyledikleri ve yaptıkları yorumlar da normal değil. Bence fotoğraflarda abartı hiçbir şey yok.

Aleyna Tilki’nin Tarzı Çok Konuşulacak!

22 yaşındaki ünlü isim, tüm bunların ardından Etiler’de yer alan bir mekandan çıkarken görüntülendi. Çıkışta yanındaki bir arkadaşının fotoğraflarını çeken Tilki, basın mensuplarının sorulara yanıt vermemeyi tercih etti. Mini eteğiyle bakışları üzerinde toplayan genç şarkıcı, kendi aracını süren erkek arkadaşı ile ilgili olarak, “Şoförünüz mü? Mekandan beraber çıktınız?” sorularını da cevapsız bıraktı.

Aleyna Tilki Yüzünü Gizledi!

Aleyna Tilki, önceki gece Etiler’deki bir kulüp çıkışında görüntülendi. Aşırı alkollü olan ve bir önceki gece üzerindeki kıyafetlerin aynısı üzerinde olduğu için kameralardan yüzünü çantası ile saklayan şarkıcının, iki gündür sürekli partilerde olduğu ve eve gitmediği için üzerini değiştiremediği öğrenildi.

Aynı arkadaş grubu ile mekandan ayrılan Tilki, daha sonra gazetecilerin kendisini çekmesiyle hızlıca oradan ayrıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler