Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki nereye gitse sallıyor

İlgili Postlar

Aleyna Tilki nereye gitse sallıyor

Genç şarkıcı, konser için gittiği Kayseri’de yine bir izdihama neden oldu. Tilki, 2 dakika sonra konseri bitirmek zorunda kaldı.Son dönemin en popüler isimlerinden Aleyna Tilki, her konserinde izdihama neden oluyor. Geçtiğimiz ay Adana konserinde hayranlarının sevgi selinin artması sonucu sahneden inmek zorunda kalan popçu, önceki günkü Kayseri konserinde de zor anlar yaşadı.

Bir AVM’de konser veren Tilki, sahneye çıkar çıkmaz çığlıklar koptu. İzdihamda birçok kişi bayıldı. Pek çok kişi de ezilme tehlikesi yaşadı. Güvenlik önlemlerine rağmen AVM’yi dolduranların sahne önüne birikmesiyle konser yalnızca 2 dakika sürdü..

HEM SEVİNDİ HEM ÜZÜLDÜ

Tilki, sevilen şarkısı ‘O Sen Olsan Bari’yi seslendirdikten sonra sahneden inmek zorunda kaldı. Hayranları ise saatlerdir bekledikleri popçunun gitmesiyle hüsrana uğradı. Tilki de yaptığı açıklamada, “Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Böyle ilgi beni mutlu ediyor ama şarkılarımı paylaşamayınca üzülüyorum” dedi.

KORKU DOLU ANLAR

Konserde baygınlık geçiren gençler güvenlik güçlerinin yardımıyla alandan omuzlarda çıkarılmak zorunda kaldı. Bazı miniklerin yaşadığı korku da objektiflere tüm gerçekçiliğiyle yansıdı. Minik Aleyna hayranları, korkudan gözyaşı döktü.( Takvim)

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler