Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki: Kız İsteme Olayı Çok Saçma

İlgili Postlar

Aleyna Tilki: Kız İsteme Olayı Çok Saçma

Yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Aleyna Tilki, yine dikkatleri üzerine çekti. Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki “Kız isteme olayı çok saçma” diyerk gündem oldu. İşte Aleyna Tilki’nin o açıklamaları;

Aleyna Tilki İç Çamaşırıyla Poz Verdi!

2,8 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabını aktif bir şekilde kullanan Aleyna Tilki, yatakta iç çamaşırıyla bir poz verdi. Yeni şarkı hazırlığında olan Tilki, fotoğrafına “Yakın zamanda” notunu düştü. Aleyna Tilki’nin cesur pozu kısa sürede gündem olurken sosyal medya kullanıcıları tarafından hiç beğenilmedi. Genç şarkıcı için “Ne gerek vardı böyle şovlara”, “Gündemde olmak için illa böyle çıplak mı olmak gerekiyor?” ve “Bunlar nasıl pozlar, biraz edep” yorumları yapıldı.

Aleyna Tilki Kimdir?

“Bunlar Hep Strateji”

Zaman zaman sosyal medya hesabından ilginç çıkışlar yapıyor Aleyna Tilki. Genellikle de ‘mantık dışı’ şeyler yazıyor. Bunlar hep ‘strateji’. O yüzden ‘çok da şey yapmamak lazım’ Aleyna’nın tweet’lerini… Eğlenin ve çok takılmayın.

Hayranlarının İstediği Oldu.. Aleyna Tilki’ den “Sen Afetsen Ben Affetmem” Geliyor!…

Aleyna Tilki: Kız İsteme Olayı Çok Saçma

Aleyna Tilki attığı tweette şu ifadelere yer verdi; “Kız isteme olayı çok saçma. Ne münasebet mal ister gibi, ‘Kızı oğluma verir misiniz?’ İğrenç! İnsan gibi, ‘Evleneceğiz, rızanız var mı?’ de, olsun bitsin…”

Kız istemeye karşı çıkan Aleyna Tilki, kadının adanmışlığına vurgu yapan kına gecelerinde döktürmeye bayılıyor diğer taraftan. Kişi ya gerçek yaşamıyla ilgili uyumlu konuşmalı ya da derdi konuşulmaksa daha “cin fikirler” bulmalı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler