Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki İngilizce Şarkısına Klip Çekti

İlgili Postlar

Aleyna Tilki İngilizce Şarkısına Klip Çekti

Aleyna Tilki İngilizce şarkısına klip çekti. Aleyna Tilki’nin yeni İngilizce şarkısı “Take It or Leave It”, 15 Nisan Cuma günü Warner Music etiketiyle yayınlanıyor.

Kalp Emojisiyle Paylaştı

ALEYNA Tilki, yeni single’ının hazırlıkları için bir süredir İngiltere’nin başkenti Londra’daydı. Genç şarkıcı, Türkiye’ye dönmeden hemen önce Marvel’ın yeni filmi “Morbius”un Odeon Luxe Leicester Square’da düzenlenen prömiyerine katıldı. Tilki, kırmızı halıdaki anlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Filmin başrol oyuncusu Jared Leto ile de sinemaya girmeden tanışıp fotoğraf çektiren Tilki, videosuna ateş alan bir kalp emojisi koydu. Dünyaca ünlü Oscar’lı oyuncu Jared Leto da şarkıcının paylaşımını Instagram hesabının Hikâye bölümüne ekledi.

Aleyna Tilki’nin Hayranında Evinin Krokisi Çıktı!

Aleyna Tilki: Jared Leto’ya Zaafım Var

Genç şarkıcı, “Kendisi önce beni Amerika’ya davet etti. Ben de ‘daha yakın bir yer yok mu?’ diye sordum. O da bu sefer Londra’daki galaya davet etti” dedi.

Tilki, “Jared Leto ile görüşmeye devam ediyor musunuz?” sorusuna kaçamak yanıt verdi: “Çok konuşmak istemiyorum. Adamın yeteneğini beğeniyorum, çok yetenekli. Yetenekli insanlara zaafım var. O yüzden de davet teklifini kabul ettim.”

Aleyna Tilki İngilizce Şarkısına Klip Çekti

ALEYNA Tilki’nin yeni İngilizce şarkısı “Take It or Leave It”, 15 Nisan Cuma günü Warner Music etiketiyle yayınlanıyor. Genç şarkıcı, pop-punk tarzındaki bu çalışmayla global müzik arenasındaki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor.

Aleyna Tilki’nin sözlerini Mali-Koa Hood ile beraber yazdığı, bestesini ise Gil Lewis’in yaptığı şarkının mastering’i Grammy adaylığı bulunan Luca Pretolesi tarafından hazırlandı. Şarkının klibi ise geçtiğimiz gün Yıldız Teknik Üniversitesi’nde (YTÜ) çekildi. Aleyna Tilki, yönetmenliğini de üstlendiği klipte kardeşi Ayça Tilki’yle birlikte kamera karşısına geçti.

Aleyna Tilki, klip çekiminden kareleri sosyal medyada şu notla yayınladı: “Bugün klip çekimim için sınavsız YTÜ’ye giren öğrenci oldum.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler