Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki Demet Akalın'a Yorumsuz Kaldı

İlgili Postlar

Aleyna Tilki Demet Akalın’a Yorumsuz Kaldı

Sahne şovları, iddialı kıyafetleri ve sorulara verdiği sıradışı cevapları ile magazin gündeminden düşmeyen genç popçu Aleyna Tilki, önceki gün İstinyePark’da objektiflere yansıdı. Geçtiğimiz gün kendisine gönderme yapan Demet Akalın hakkında soru yağmuruna tutulan genç şarkıcı Aleyna Tilki Demet Akalın’a yorumsuz kaldı. İşte detaylar;

Acelesi Vardı

Aleyna Tilki, bir arkadaşı ve şoförüyle geldiği İstinyePark’da adeta koşarak mağazaları gezdi. Basın mensuplarının koşarak zor yetiştiği şarkıcı, aceleci haliyle dikkat çekti.

Aleyna Tilki Demet Akalın’a Yorumsuz Kaldı

Meslektaşı Demet Akalın’ın kendisine yönelik sert sözlerinin hatırlatılması üzerine sessiz kalmayı tercih eden Tilki, hızlı alışveriş turu sonrası kız arkadaşıyla birlikte AVM’den ayrıldı.

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın Kuyuya Bir Taş Attı

Trabzon’daki şampiyonluk kutlamalarında Demet Akalın’ın ‘Kulüp’ şarkısıyla eğlenen taraftarların videosu dünyada ses getirmişti. FIFA da bu görüntüleri paylaşmıştı. Akalın, “Telif iste” diyen takipçisine, “Adamlar beni dünya starı yapacak! Aleyna (Tilki) duymasın. Hayal kuruyor ama ben oturduğum yerden FIFA’dayım. Neymiş? Önemli olan don değil, şarkıymış” cevabını vermişti.

Aleyna Tilki Dünyanın En Büyük Müzik Listelerinden EQUAL Global ‘ın Kapağında!…

Aleyna Tilki: “İtinayla Kapak Yapılır!”…

Öte yandan geçtiğimiz günlerde konser veren Tilki’den bomba açıklamalar gelmişti. Sahneye çıkmadan önce gazetecilerin yönelttiği sorulara samimiyle cevap veren Aleyna Tilki “Şarkım 80 ülkede listeye girdi. Equal Global’de ilk Türk kadın şarkıcı olarak listeye girdim, daha ne diyebilirim ki? Eleştirilere kapak olsun. İtinayla kapak yapılır!….” demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler