Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki 45 TL' lik Kombini İle Şaşırtma Kotasını Arşa Çıkardı...

İlgili Postlar

Aleyna Tilki 45 TL’ lik Kombini İle Şaşırtma Kotasını Arşa Çıkardı…

Geçtiğimiz günlerde Diplo imzalı Dua Lipa ile  İngilizce parçası ‘Retrogrande’ ile dünya kapılarını ardına kadar açan popçu Aleyna Tilki, geçtiğimiz gün Bebek Otel’den ayrılırken magazincilerin objektiflerine takıldı. Üzerindeki kombinin 45 bin tl. olduğunu söyleyen Aleyna Tilki herkesi şaşkına çevirdi. İşte Detaylar…

Kerimcan Durmaz: Aleyna ile Yarışa Girmek İstemiyorum

Aleyna Tilki 45 TL’ lik Kombini İle Şaşırtma Kotasını Arşa Çıkardı…

Yayımlandıktan çok kısa bir süre sonra ‘Retrogrande’ ile YouTube’da 7 milyon tıklanmayı geçen parçası hakkında konuşan genç popçu, “İngiltere’den Hindistan’a kadar çok güzel yorumlar alıyorum. Bu bizim için büyük bir gururdur, Türkiye’de de” dedi.

Amerika ve İngiltere de evleri olduğunu anlatan 20 yaşlarındaki genç şarkıcı, “Bu topraklarda büyümüş olmam benim için dezavantaj değil, avantaj” dedi.

“Konya ‘da Doğmak Bana Çok Şey Kattı”

Her dönem bir gün dünya starı olacağını ifade eden Aleyna Tilki, NR1 Türk FM’e konuşmuş, onudünya starlarından ayıran tek şeyin Konya’da doğması olduğunu belirtmişti…

“Amerika’da doğmuş olsaydın her şey daha farklı olur muydu?” sorusuna Tilki, “Daha kötü olurdu. Amerika’da doğup, büyüseydim oradaki starlardan bir farkım kalmazdı. Konya’da doğmak, Anadolu’nun enerjisini taşımak, bana çok şey kattı. Benim dünya starı olabilecek olmamın başlıca nedeni kendine has bir tip olmam. Yurt dışındaki insanlar da bu konuya çok ilgi gösteriyor. Beni dünya starlarından ayıran şey; bence Konya’da doğmuş olmamdır. Başlangıcım yurt dışında olsaydı bu kadar özel bir sanatçı olamazdım” yanıtını vermişti.

Üzerindeki Kombin 45 Bin TL değerinde…

Öte yandan yurt dışındaki yıldızlarla da düetler yapacağını söyleyen Aleyna Tilki’nin; Valentino çizmesinin 13.750 TL, Yves Marka montunun 11,450 TL ve Miu Miu çantasının ise 20 bin TL değerinde olduğu öğrenildi.

Aleyna Tilki kimdir?

Aleyna Tilki 45 TL' lik Kombini
Aleyna Tilki 45 TL’ lik Kombini

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler