Ana SayfaDizilerAlev Alev Dizisi Final mi Yapıyor?

İlgili Postlar

Alev Alev Dizisi Final mi Yapıyor?

Ekranların sevilen dizilerinden Alev Alev dizisi final mi yapıyor? Oyuncu kadrosunda Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz gibi sevilen isimlerin rol aldığı diziden kötü haber geldi. Detaylar haberimizin devamında…

Final Yapıyor

Fransız yapımı Le Bazar de la Charité dizisinden uyarlanan Alev Alev dizisinden kötü haber geldi. Bu sezon bir çok dizisinde final kararı alan Show Tv final kararına bir yenisini ekledi. Alev Alev dizisinin final tarihi belli oldu. Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz gibi sevilen isimlerin rol aldığı dizi 28. bölümünün ardından final yapacak.

Son Bölümde Yaşananlar

Çelebi, işlediği bir çok suçtan yargılanmak üzere hapse atılır. Kendisinin hapisten çıkmasının zor olduğunu anlayan Çelebi, tüp suçları İskender’e atmak için avukatıyla planlar yapar. Cemre, Çelebi’den boşanıyor ve mahkeme kararıyla kızının velayetini de alır.

Ozan ile Ömer, Cemre’ye muhteşem bir karşılama hazırlar. Rüya, Cemre’ye sürpriz yapıp yeni bir ev tutar. Depodaki eşyalarına da getirtir. Ömer ile Cemre, evi boyayıp yerleştirmeye başlar. Çelebi, Rüya’yı yanına çağırır. Ona, babasının ölümüne İskender’in neden olduğunu, elinde bunu ispatlayacak görüntüler olduğunu söyler.

Rüya, görüntüleri izleyip İskender’in babasını evden zorla çıkarttığını görüp hemen onun hakkında şikayette bulunur. İskender, göz altına alınır. Çiçek, Rüya’yı kaybetmek uğruna İskender’e babasının yerini kendisinin söylediğini, durumun gördüğü gibi değil onun babasını kurtarmak için evden çıkarttığını söyler.

Rüya, Çiçek’in bu yaptığını kabul etmeyip onu kovar. Daha sonra düşünüp Çelebi’nin yapmak istediği şeyi anlar ve İskender’e olan şikayetini geri çeker. Çelebi, bu sefer avukatına Bülent’in cesedini bulup cinayeti Çiçek ile İskender’in işlediğini ihbar etmesini ister.

Ömer, Cemre’yi yemeğe çıkarır. Ardından onu sahile götürüp, hazır olduğu zaman kendisiyle evlenmek isteyip istemediğini sorar. Rüya, İzmir’deki iş teklifini kabul edip oraya taşınmaya karar verir. Ömer, bu durumu öğrenince çok üzülür. Polisler gelip Tomris’i teşhis için hastaneye götürür. Bulunan cesedin Bülent’e ait olduğu ortaya çıkar.

Çiçek, kara kara düşünmeye başlar. Polisler yine eve gelip, Çiçek’i Bülent’i öldürmek suçundan göz altına alır. Atlas, Çiçek’in arkasından ‘Anne’ diye bağırıp ağlar. Rüya, Çiçek’in götürülmesini öylece izler. Ardından İskender’de, cinayet suçlamasıyla göz altına alınır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler