Ana SayfaDedikoduAjda Pekkan'ın kendisinden 22 yaş küçük sevgilisine kimse onay vermiyor!

İlgili Postlar

Ajda Pekkan’ın kendisinden 22 yaş küçük sevgilisine kimse onay vermiyor!

Pop müziğin başarılı isimlerinden 71 yaşındaki süper star Ajda Pekkan, kendisinden 22 yaş küçük eski sevgilisine geri döndü. Ajda Pekkan’ın ailesinden genç sevgiliye onay çıkmayınca ünlü şarkıcı muallâkta kaldı. Yaşananlar ve detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.[irp]

Eski aşkı yeniden filizlendi

Süper star Ajda Pekkan, kendisinden 22 yaş küçük eski aşkı Bülent Çavuşoğlu ile 2015 yılında ayrılmışlardı. Ardan geçen iki yıl aşklarını söndürmemiş olacak ki iki sene sonra şarkıcı Ajda Pekkan eski aşkı Bülent Çavuşoğlu’na yeniden döndü. Bülent Çavuşoğlu, süper star Ajda Pekkan’ın İstanbul-Bahçeköy’deki 30 milyon liralık villasına yerleştiği öğrenilmişti.

 Genç sevgiliye onay çıkmadı!

Bülent Çavuşoğlu’nun ünlü şarkıcı Ajda Pekkan’ın evine yerleştiği haberi öğrenilince Pekkan’ın ailesinden onay çıkmadı.

“Ayrılmanız gerek”

Süper star Ajda Pekkan kendisinden 22 yaş küçük eski sevgilisi yüzünden kardeşi Semiramis Pekkan’ı (68) karşısına almış oldu. Semiramis Pekkan ile hayat arkadaşı Gulu Lalvani yaşananlar hakkında Ajda Pekkan’a şu açıklamayı yaptılar: “Sen bir starsın. Aranızdaki yaş farkı büyük. Hayat tarzlarınız birbirine uygun değil. Bu ilişki seni aşağı çekebilir. Ayrılmanız gerek.”

İlk uyarı değildi!

Semiramis Pekkan’ın ablası Ajda’yı bu ilk uyarması değildi. İki sene önce biten ilişkilerinin başlangıcında da Semiramis Pekkan, Ajda Pekkan ile Bülent Çavuşoğlu’nu 2011’de ikaz etmişti. Sadece ailesinden değil yakın dostlarından da benzer sözler duyan Ajda Pekkan ailesi ile aşkı arasında kaldı. Sosyal paylaşım platformlarında ve Ajda Pekkan’ın hayranlarından da her geçen dakika tepkiler yağıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler