Ana SayfaÜnlülerAjda Pekkan için: Yapayalnız süperstar!

İlgili Postlar

Ajda Pekkan için: Yapayalnız süperstar!

Ajda Pekkan için: Yapayalnız süperstar! Geçtiğimiz günlerde “Keşke kazara çocuğum olsaydı” şeklinde açıklama yapan Ajda Pekkan hakkında yazdı… Detaylar haberimizde…

Ajda Pekkan evinde 24 saat kayıt yaptırıyor!

Ajda Pekkan’ın çocuk pişmanlığını kaleme aldı

Süperstar Ajda Pekkan, geçtiğimiz günlerde Cengiz Semercioğlu’na verdiği röportajda çocuk özlemini ifade ederek “Keşke kazara çocuğum olsaydı” şeklinde bir açıklama yapmıştı. Ali Eyüboğlu, Ajda Pekkan’ın bu açıklamasının ardından bir yazı kaleme aldı ve Süperstar’ın ne kadar yalnız olduğunu yazdı. İşte Ali Eyüboğlu’nun o yazısı:

Ajda Pekkan kimdir?

Türkiye’nin ilk ve tek “Süperstar”ı… Ne kadar da havalı! Meğerse hiç de öyle değilmiş kazın ayağı… “Süperstar”lığın dışı bizi, içi onu yaktı, ama haberimiz bile olmadı.
“Süperstar”ın Hürriyet’ten Cengiz Semercioğlu’na verdiği söyleşiyi okuyunca, yapayalnız bir kadın çıktı ortaya…

Sıfatı; şatafatlı, ama kendini hapsettiği – hapsedildiği dünya bir o kadar küçük mü küçük…

“Yalnız yaşayamayan biriyim” diyen Ajda Pekkan, annesinin ardından sırtını dayadığı yönetmen Ayşe Ersayın’ın ölümüyle boşlukta kaldığını ve yalnızlığını gidermek için 10 yıllık koreografı Deniz’i asistanı yaptığını söylüyor. Pekkan, “Bazı akşamları benimle burada kalıyor. Kedisini de getirdi. Kedimizle, köpeğimizle burada yaşıyoruz” dedi.

Sokağa çıkmadığı için online alışveriş yapan, son aldığının iç çamaşırı olduğunu açıklayan Ajda Pekkan’ın evinin yan tarafını stüdyo yapma gerekçesi de ilginç:

“Sokağa çıkınca sürekli fotoğraflarımın çekilmesi nedeniyle biraz mağdurum. Bazen tuvalette bile fotoğraf çektirmek isteyen oluyor. Kimseyi de kırmak istemiyorum. Ama bu sefer de bir bakıyorum ki Instagram’da saçma sapan fotoğraflarım yüklenmiş. Şöhret demek, bu demek her halde.

Ajda Pekkan’dan çocuk açıklaması

Ajda Pekkan, Cengiz Semercioğlu’na verdiği röportajda çocuk özlemini dile getirmişti. Türkiye’nin ilk ve tek Süperstar’ı olarak nam salan Ajda Pekkan, Cengiz Semercioğlu’nun “Sen bir çocuğun olmamasının eksikliğini yaşadığını hep söylüyorsun zaten.” şeklindeki sözlerinin ardından “Evet, çocuk sahibi olmak müthiş bir şey. Keşke kazara olsaydı. Gerçi o dönem kendi ayaklarımın üstünde zor duruyordum, nereye bastığımı bile bilmiyordum.” diye konuşmuş ve yıllardır beslediği çocuk özlemi konusunda şu anki his ve düşüncelerini aktarmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler