Ana SayfaÜnlülerAhmet Kural'ın Komşusunun İfadesi Ortaya Çıktı!

İlgili Postlar

Ahmet Kural’ın Komşusunun İfadesi Ortaya Çıktı!

Ahmet Kural’ın komşusunun ifadesi ortaya çıktı! Ahmet Kural’ın sevgilisi Sıla’yı darp ettiği akşam yaşananlara şahit olan yan villa komşusu kadının savcılık ifadesi ortaya çıktı. Hatice T., o gece yaşanan olaylarla ilgili neler anlattı? İşte haberimizin detayları…

Ahmet Kural’ın Sıla’yı Darp Ettiği İddialarına Murat Cemcir de Dahil oldu

Ahmet Kural’ın komşusunun ifadesi ortaya çıktı!

Ahmet Kural’ın komşusunun ifadesi ortaya çıktı! Ahmet Kural’ın sevgilisi Sıla’yı darp ettiği akşam olaylara şahit olan yan villa komşusu Hatice T.’nin savcılık ifadesi ortaya çıktı.

Ahmet Kural'n Komşusunun İfadesi Ortaya Çıktı
Ahmet Kural’n Komşusunun İfadesi Ortaya Çıktı

Ahmet Kural İfade Çıkışı Sessizliğini Bozdu

İşte kan donduran ifadelerle  o gece yaşanan olayları anlatan tanık Hatice T.’nin ortaya çıkan savcılık ifadesi…

Savcılık soruşturması kapsamında ifade veren kadın tanık, o gece Ahmet Kural’ın yan villasında misafir olduğunu belirterek, şunları söyledi:

Ahmet Kural kimdir?

Erkeğin kadına bazen tokat attığını duyuyorduk

“28 Ekim günü arkadaşımın Zekeriyaköy’de bulunan evindeydim. Arkadaşımla geç saatlere kadar oturduk. Bulunduğumuz ev villa tipinde bir evdi. Yan taraftaki villanın da Ahmet Kural’a ait olduğunu biliyordum. Gece saat 04.00 sularında Kural’ın evinden tartışma sesleri gelmeye başladı. Bir kadın ile bir erkeğin tartıştığını hatta erkeğin kadına bazen tokat attığını duyuyorduk. Bu kişinin Sıla olduğunu bilmiyorduk. Ayrıca Ahmet Kural’ın çeşitli küfür içerikli sözleri de duyuluyordu. Yaklaşık bir saat sonra bir araç sesi duyduk. Kadın evden çıkıp araca bindi ve sesler kesildi. İki villa arasında herhangi bir duvar yoktur. Sınır sadece uzun ağaçlardır. O yüzden yaşananları gözlerimizle görmedik.”

Çok kötü, polise haber versek mi?

Yine tanık Hatice T.’nin olay sırasında erkek arkadaşı ile telefon üzerinden yaptığı yazışmayı savcılığa sunmasıyla yaşanan dehşet naları gözler öününe serildi.

Hatice T.’nin sabaha karşı 04.44 – 04.45 sularında WhatsApp aracılığı ile “Doğukan, Ahmet Kural evinde bir kızı dövüyor. Çok kötü, polise haber versek mi? Çok yakından sesler geliyor, çok korktum, bir şey olur mu?” şeklinde olayı erkek arkadaşına yazdığı görüldü.

Şüpheli sıfatıyla adliyeye geldi!

Şarkıcı Sıla’nın kendisinden şikayetçi olması üzerine bugün adliyeye gelip şüpheli sıfatıyla ifade veren Ahmet Kural, çıkışta şunları söyledi:

“Konu ile ilgili açıklamamı sadece resmi makamlara yapacağımı belirttim. Türk adaletine güveniyorum. Benim için yeni bir başlangıç her anlamda. Böyle bir konuyla adım anıldığı için herkesten özür diliyorum. Bu yaşananlar içinde yargısız infaz yapanlara şunu söylüyorum: Haksız olmak, haksızlığa uğramaktan daha acıdır!”

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler