Ana SayfaDedikoduAhmet Kural İfade Çıkışı Sessizliğini Bozdu

İlgili Postlar

Ahmet Kural İfade Çıkışı Sessizliğini Bozdu

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu, yaklaşık 8 ay ayrı kalıp tekrar barıştığı oyuncu sevgilisi Ahmet Kural’dan fiziksel şiddet gördüğünü iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Güzel şarkıcı Sıla, şikayetinin ardından mahkemeden koruma kararı aldırmış ve Ahmet Kural’ın 3 ay süresince kendisine yaklaşmamasına yönelik yasal karar çıkarttırmıştı. Bugün adliyeye çağırılan Ahmet Kural İfade Çıkışı açıklaması ile kısa ve net bilgiler paylaştı, kısa bir açıklama yaptı.

Şarkıcı Sıla Ahmet Kural’dan Şikayetçi Oldu!

Ahmet Kural İfade Vermek İçin İstanbul Adalet Sarayı’nda

Adliyeye gelip şikayetçi olduktan sonra adliye çıkışında basın mensuplarına çok kısa bir açıklama yapan Sıla Gençoğlu, “Bir hukuki sürecin içindeyiz. Çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Zamanı gelince zaten konuşacağız. Savcılığa ifade vermeye geldim. Ahmet Kural’dan şikayetçiyim” ifadelerini kullanmıştı.

Sıla kimdir?

Savcılığın, Sıla Gençoğlu’nun söz konusu iddiaları sonrasında davacı olması üzerine “şüpheli” sıfatıyla ifadeye çağırdığı oyuncu Ahmet Kural, bugün avukatıyla birlikte İstanbul Adalet Sarayı’na geldi. İstanbul Adalet Sarayı’nın C blokundaki avukat girişinden giriş yapan Ahmet Kural, avukatı ve yanlarındaki 2 kişiyle soruşturma savcısının bulunduğu 6. kata çıkarak Sıla Gençoğlu’nun şikayetçi olması üzerine “şüpheli” sıfatıyla ifade verdi.

Ahmet Kural’a Şok Destek!

Avukatı ve Ahmet Kural İfade Çıkışı Açıklaması

Ahmet Kural adliye çıkışı kendisine uzatılan mikrofonların karşısına geçerek kısa bir açıklama yaptı ve “Konuyla ilgili açıklamamı sadece resmi makamlara yapacağımı belirttim. Türk adaletine güveniyorum. Benim için yeni bir başlangıç her anlamda. Böyle bir konuyla adımın anıldığı için herkesten çok özür diliyorum. Bu yaşananlar içinde, yargısız infaz yapanlara şunu söylüyorum. Haksız olmak, haksızlığa uğramaktan daha acıdır.” dedi.

Ahmet Kural kimdir?

Ahmet Kural’ın avukatı Sibel Aydın ise, “Günlerdir yaratılan manipülasyon sürecinde, ben ve ısrarla müvekkilimin henüz ifade vermediğini ve tek bir tarafın ifade verdiğini ısrarla belirtmiştim. Biz şu anda sayın savcıya ifademizi verdik. Toplum tek taraflı bilgilendirilmiştir. Adil yargılanma hakkına herkesin saygı duyması gerekiyor. Bunun aksine davranan şahıslarla ilgili suç duyurusunda bulunacağım. Özellikle Sıla Hanım’ın avukatıyla ilgili, meslektaşımı İstanbul Barosu’na şikayet edeceğim.” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler