Ana SayfaÜnlülerAhmet Kural'dan Cem Yılmaz'a büyük Destek!

İlgili Postlar

Ahmet Kural’dan Cem Yılmaz’a büyük Destek!

Ahmet Kural’dan Cem Yılmaz’a büyük destek! Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan film yapımcıları ile Mars Cinema Group arasında yaşanılan gerginlik, hız kesmeden devam ediyor. Grup tarafından yapılan ve Cem Yılmaz’ı hedef alan sözlerden sonra oyuncu Ahmet Kural, Yılmaz’a destek çıktı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Yılmaz Erdoğan’dan da Cem Yılmaz’a Tam Destek!

Ahmet Kural’dan Cem Yılmaz’a büyük destek!

Ahmet Kural’dan Cem Yılmaz’a büyük destek! Geçtiğimiz hafta ortaya çıkan film yapımcıları ile Mars Sinema Grubu arasında yaşanılan gerginlik hız kesmeden devam ediyor.

Yapımcılar ile salon işletmecisi arasında yaşanılan gerginlik, yapımcıların  koltuk başına aldığı ücretin 5 senedir değişmemesi üzerine patlak vermişti.

İki tarafın arasındaki olaylar, salon işletmecisi Aslı Irmak Acar’ın sarf ettiği “Cem Yılmaz olmazsa başka Cem Yılmaz’lar çıkar. Onlar film çekmezse çekeni bulacağız” sözleri üzerine oyunculardan da tepki gördü. 

Yapılan bu açıklamaya başta Cem Yılmaz ateş püskürürken, tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

“Hayatımda ilk defa gördüğüm bu hanım yeni Cem Yılmaz’lar çıkaracakmış! Yavaş çıkarsın. Hanımefendi hadi bırak Cem Yılmaz çıkarmayı da tüm Türkiye de sinema biletini 15 lira yapmayı teklif ediyorum 40 liraya bilet satmak yok var mısın? Yoksun tabi…İyi çıkarmalar. Cengiz’i geçiyorum.”

Cem Yılmaz'a bir destek de Ahmet Kural'dan geldi
Cem Yılmaz’a bir destek de Ahmet Kural’dan geldi

Cem Yılmaz kimdir?

İlk filminin sponsorluğunu Cem Yılmaz üstlenmişti!

Cem Yılmaz hakkında salon işletmecisinin söylediği sözler üzerine birçok ünlü oyuncu ve yapımcı sert tepki gösterirken, Yılmaz’a bir destek de Ahmet Kural’dan geldi.

Sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğraf ile Yılmaz’a desteğini belli eden Ahmet Kural, fotoğrafta ilk filmi olan Çalgı Çengi’de Yılmaz ile el ele oldukları bir kareyi kullandı.

Ahmet Kural’ın ilk filmi olan Çalgı Çengi’nin sponsorluğunu da ünlü oyuncu – yapımcı Cem Yılmaz üstlenmişti.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler