Ana SayfaÜnlülerAhmet Hakan'dan Defne Samyeli 'nin Bikinili Fotoğrafına İlginç Yorum

İlgili Postlar

Ahmet Hakan’dan Defne Samyeli ‘nin Bikinili Fotoğrafına İlginç Yorum

Zaman zaman yazdığı yazılar ile gündemden düşmeyen Ahmet Hakan, bugünkü köşe yazısında Defne Samyeli hakkında “Bu kadın 46 yaşında inanamıyorum” diyenlere sert çıktı. Ahmet Hakan’ın konu hakkında söyledikleri oldukça konuşulacak cinsten. Detaylar haberimizde…

Ahmet Hakan’dan Defne Samyeli ‘nin Bikinili Fotoğrafına İlginç Yorum

Bikinili Fotoğrafları ile Gündem Olan Defne Samyeli Sırlarını Anlattı!

Oyuncu Defne Samyeli, geçtiğimiz gün beyaz bikinili fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Defne Samyeli’nin bikinili fotoğrafı kısa sürede sosyal medyada yayıldı ve olay fotoğraf haline geldi. Samyeli’nin bu paylaşımının ardından sosyal medya kullanıcılarının oyuncunun fit vücudu için “Bu kadın nasıl 46 yaşında inanamıyorum” yorumunu yaptı. Yorumları gören Ahmet Hakan ise bugünkü köşe yazısında tepki gösterdi.

“Nebahat Çehre’de 74 Yaşında”

Deren Talu’nun Annesi Defne Samyeli İçin”Anneye Nispet Pozu” Dedirten Paylaşımı !

Ahmet Hakan bugünkü yazısında şunları yazdı: Defne Samyeli’nin bikinili fotoğraflarının altına “Bu kadın 46 yaşında! İnanamıyorum” falan yazanlara sesleniyorum. Defne Samyeli 46 yaşındaysa… Monica Bellucci 53 yaşında, ki daha dün podyuma çıktı, Madonna 60 yaşında, ki sahnede dur durak bilmiyor, Nebahat Çehre 74 yaşında, ki durumu hepimizin malumu. Tabii ki takdir edelim ama mübalağa etmeyelim yani”

Defne Samyeli Kimdir?

Daha öncede birçok ünlü ile yazdığı yazılar sonrasında polimiğe giren Ahmet Hakan, bu seferde tepkisini Samyeli’ye gösterdi. Defne Samyeli’nin bu konu hakkında ne yorum yapacağı ise merak konusu.

Ahmet Hakan’dan Defne Samyeli ‘nin Bikinili Fotoğrafına İlginç Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler