Ana SayfaÜnlülerAhlaksız teklifi paylaşan Özge Borak, gelen tepkiler üzerine açıklama yaptı!

İlgili Postlar

Ahlaksız teklifi paylaşan Özge Borak, gelen tepkiler üzerine açıklama yaptı!

Ünlü oyuncu Özge Borak, sosyal medya hesabından kendisine yapılan ahlaksız teklifi paylaşmıştı. Borak, Azeri takipçilerinden gelen tepkiler üzerine bir açıklama yayınladı. İşte detaylar…

Özge Borak Ahlaksız Teklifi Paylaştı!

Özge Borak’in ahlaksız teklif isyanı

Güzel oyuncu Özge Borak, sosyal medya hesabından ahlaksız teklif mesajı almıştı. Bu mesajı, takipçileri ile paylaşarak deşifre etmişti. Özge Borak, paylaşımında “Çok fazla takipçi mesajı paylaşmam genellikle. Ya çok komikse ya ilginçse paylaşırım. Kadın, erkek fark etmez, herkese olmasa da bazılarına cevap vermeye çalışıyorum, bilen bilir. Ayrıca sevgi mesajları da çok oluyor, sağolun. Bence geneli dozunda ve saygısızlık içermiyor. Ama bu hadsizliğe artık ne desem bilemedim. Pis, hadsiz. En iyisi şunu diyelim; Biz onun dizisini çektik.” şeklinde bir nota yer vermişti.

Özge Borak Kimdir?

Özge Borak, Azeri iş adamı olduğunu iddia ederek ahlaksız teklifte bulunan şahsı deşifre etmesinin ardından, Azeri hayranlarının tepkisi ile karşılaşan Özge Borak, sonunda bir açıklama yayınladı.

Özge Borak’tan ahlaksız teklif açıklaması

Güzel oyuncu Özge Borak, açıklamasında Azeri hayranlarına “Sizinle bir ilgisi yok” diye seslenirken “Sevgili Azeri vatandaşlar; sizlerden de o kadar çok mesaj geldi ki, izah etme gereği duydum. Bakın; olayın sizlerde hiçbir alakası yok. Yazılana inanmış da değilim. Kim olduğu, nereli olduğu, yazılanın gerçek olup olmadığı hiç önemli değil. O sebeple adını açıklamadım. Ve yaptığı şaka bile olsa böyle bir şey yazılamaz. Bu yüzden kendisini hadsiz olarak görüyorum. Sırf ‘Ben Azeriyim’ dedi diye bütün Azeriler adına genelleme yapmak en büyük hatadır. Ben sadece böyle insanlar var aramızda ne yazık ki, ne kadar hadsizler diyorum. Bu kadar. Aklı selim olan herkese sevgiler.” şeklinde bir açıklama yayınladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler