Ana SayfaDizilerAğlama Anne İzleyiciyi İkiye Böldü!

İlgili Postlar

Ağlama Anne İzleyiciyi İkiye Böldü!

Ekranın yeni dizisi Ağlama Anne, yeni sezonda izleyicilerin karşısına çıktı. Atv’nin yeni dizisi Ağlama Anne, dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Siyah Beyaz Aşk dizisinden sonra yeniden ekrana dönen ünlü oyuncu Birce Akalay, dizide Alev isimli cezaevinden yeni çıkmış bir kadını oynuyor…

Ağlama Anne Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği “Ağlama Anne” oyuncuları dikkat çekti!

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği Ağlama Anne dizisinin başrollerini Birce Akalay, Özlem Yılmaz, Cansel Elçin, Sezin Akbaşoğulları, Selim Bayraktar ve Ekin Mert Daymaz paylaşıyor. Bu isimlerin yanı sıra; Aslıhan Malbora (Zeynep), Turgay Kantürk (Çetin), Nihal Koldaş (Necmiye), Hüseyin Soysalan (Hasan), Lila Gürmen (Nedret), Burcu Gönder (Aydan), Ali Ersan Çebişli (Sabit), Osman Wöber (Nevzat), Mine Kılıç (Cansu), Saim Karakale (Özgür), Oktay Gürsoy (Tolga), Semra Dinçer (Kevser), Pelinsu Çiçeli (Pınar), Nisa Sofia Aksongur (Alya) da Ağlama Anne’nin kadrosunda yer alıyor.

Dizinin ilk bölümü 7 Ekim Pazar günü, Atv ekranında yerini aldı…

Süreç Film imzalı Atv’nin yeni dizisi Ağlama Anne, gayri meşru bir çocuk olarak dünyaya gelen ve annesi Alev tarafından öldürülmek istenen Zeynep için iki kız kardeşin verdiği annelik savaşını konu alıyor. Dizinin ilk bölümü 7 Ekim Pazar günü, Atv ekranında yerini aldı. Bir gecelik macerasının sonucu hamile kalan ve öğrenci yurdunda doğurduğu bebeğini camdan aşağı atan Alev, olay ortaya çıkınca tutuklanarak cezaevine gönderiliyor ve 18 sene sonra çıkıyor. Bebek bir şekilde kurtarılıyor ve kız kardeşi Damla tarafından büyütülüyor. Babasının ancak Damla’nın nüfusuna kaydedilmesiyle kabul ettiği bebek, annesinin teyzesi olduğunu bilmeden büyüyor. Damla kızını görmesi için cezaevine Alev’in yanına götürse de Alev kabul etmiyor ve bir daha gelmemesini, annesi olduğunu bilmemesini istiyor. Ancak yıllar içinde pişman olup cezaevinden çıktığında kızına gerçeği açıklamak istiyor. Kızkardeşi Damla ile tartışıyorlar. Alev’in kızına gerçeği anlatmak istemesi, Damla’yı çileden çıkarıyor.

Ağlama Anne izleyiciyi ikiye böldü…

Yeni dizi Ağlama Anne, 7 Ekim Pazar günü, Atv ekranında yerini aldı. Yıllardır toplumda konuşulan konu, Ağlama Anne’de de izleyiciyi böldü. Doğuran mı, yoksa emek veren büyüten mi annedir? Bu tartışma süre dursun ilk bölümüyle dizinin hikayesi beğeni topladı. Dizinin oyuncuları da çok beğenildi. Bu arada ilk bölümüyle ekrana gelen dizinin reytingleri, beklenenin altında kaldı. Ağlama Anne dizisi tüm kişiler kategorisinde 3.72 reyting ve 9.27 izlenme payı ile 7. sırada kendisine yer buldu. AB kategorisinde 2.22 reyting ve 5.58 izlenme payı ile ancak 11. sırada yer aldı. Dizinin beklentilerin altında kalması yapımcıları üzdü. Bakalım dizi kendini nasıl toplayacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler