Ana SayfaDizilerAğlama Anne Fragmanı Geldi mi?

İlgili Postlar

Ağlama Anne Fragmanı Geldi mi?

Ağlama Anne 9. son bölümü ile bu akşam ekrana geldi. Yayınlanan 9. son bölümde; Yaşadığı son olaydan sonra Damla’ya çok kızgın olan Zeynep teyzesi olarak bildiği Alev ile birlikte yaşamaya karar veriyor. Alev ise Zeynep’in bu kararını memnuniyetle karşılıyor. Yıllardır hasretini çektiği kızına kavuşmanın heyecanı ile Zeynep’in üzerine titriyor. Mert, Zeynep’i görebilmek için her yolu deniyor. Bunun için Ali Osman’abile kafa tutuyor. Damla, Zeynep’in kararından sonra büyük bir yıkım yaşıyor. Peki Ağlama Anne 9. bölümde başka neler yaşandı? Ağlama Anne 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte dizi ile ilgili merak ettikleriniz haberimizde sizlerle…

Ağlama Anne dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine dramatik dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Damla’ya kırgın olan Zeynep, Alev’i seçip onunla yaşamaya karar verdi. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladı.

Ağlama Anne Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

Peki, Ağlama Anne dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ağlama Anne dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine heyecan dolu anlar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Özlem boşanmamak için son kozunu oynadı. Babasıyla bir Adnan’ın evine gidip kızını aldı. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladı. Peki, Ağlama Anne dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ablası Alev’in gayri meşru dünyaya getirdiği çocuğu Zeynep’i öldürmeye teşebbüs etmesinin ardından Zeynep’e sahip çıkan Damla, yıllar sonra Alev’in hapisten çıkarak, kızını geri istemesiyle, hayatını verdiği Zeynep’i kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. İki kız kardeşin verdiği annelik mücadelesinin arasına bir de Zeynep’in öz babası Adnan girecektir.

Ağlama anne son bölümde neler yaşandı?

Damla’ya kırgın olan Zeynep, Alev’i seçip onunla yaşamaya karar verir. Güveni kırılmış, yaralanmıştır… tek isteği annesinin nerede olduğunu bilmemesidir. Bu karar Alev’i sevinç gözyaşlarına boğar. Kızına on sekiz yıllık hasretten sonra kavuşan Alev, Zeynep’in bir dediğini ikiletmez. Mert, Ali Osman’a Zeynep’i görebilmek için diklenir. Ali Osman, genç aşığın cesaretine şaşar ve ablasının Zeynep’e yaptıklarından habersiz olduğuna emin olup onları kavuşturur. Ali Osman artık Zeynep’in de kahramanıdır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler