Ana SayfaDizilerAğlama Anne Final 2. Fragmanı Geldi! Gerçekler Gün Yüzüne Çıkıyor!

İlgili Postlar

Ağlama Anne Final 2. Fragmanı Geldi! Gerçekler Gün Yüzüne Çıkıyor!

Ağlama Anne 12. son bölümü ile geçtiğimiz günlerde ekrana geldi. Yayınlanan 12. son bölümde; Zeynep Adnan’ın babası olduğu gerçeğini kabul ederken, Ali Osman’ın Adnan ile ilgili söyledikleri Alev’i çileden çıkarıyor. Damla’nın, Zeynep’e sevgi ile ilgili sözlerini Alev kapı arkasından dinliyor. Ağlama Anne 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte dizi ile ilgili merak ettikleriniz..

Ağlama Anne final bölümüyle 30 Aralık 20.00’de atv’de izleyicilerle buluşacak. Başrollerinde Birce Akalay, Cansel Elçin ve Özlem Yılmaz’ın oynadıkları dizi, ekrana veda ediyor. Son bölümde Alya’nın kaçırıldığı ve Özlem’in bu durumdan Alev ile Damla’yı sorumlu tuttuğu görülüyor.

Ağlama Anne dizisinin 13. final bölümünden 2. fragman yayınlandı. Final bölümünde her şey ortaya çıkıyor. Peki dizi nasıl bir sonla izleyicilere veda edecek. İşte bu konu merakla beklenmekte…

Ağlama Anne Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

Videodan 2. fragmandaki detayları izleyebilirsiniz;

Ağlama Anne 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Ağlama Anne 13. bölüm fragmanında; Özlem, kzının kayıp olmasının ardından ifade verir. Verdiği ifade Alev ve Damla’yı suçlar.

Alev tutuklanırken Zeynep gerçekleri öğrenmek için yaklaşmıştır.

Dizinin final bölümünde yaşanacakların detayları ise şöyle:

Polislerin Alev’i götürmesi şaşkınlık yaratırken, Zeynep de annesi ile ilgili gerçeği öğrenmek üzere.

Dedesinin evine giden Zeynep, yengesi Aydan’ın “Senin her şeyi bilmeye hakkın var” dediği tanıtımda yer aldı.

Zeynep, Alev’in annesi olduğunu Aydan’dan mı öğrenecek?

Ağlama anne son bölümde neler yaşandı?

Ağlama Anne son bölümü ile yine nefes kesti. Son bölümde; Zeynep, babasıyla geç kaldıkları hayatlarına beyaz bir sayfa açarak yollarına devam etmeye çalışırken, Hasan’ın gördüğü fotoğraflarla Zeynep’i yargılaması ve hastaneye götürmesi, Zeynep’in mutlu yolculuğuna büyük bir set oluşturdu. Son bölümün ardından gözler 13. final bölümüne çevrildi.

Son bölümde; Adnan ve Damla gerçekleri anlatmak için Zeynep’in karşısına çıkar. Zeynep’te artık herşeyi tüm çıplaklığıyla öğrenmek istemektedir ama anlatılanlar karşısında geçmişe dair tüm anıları tuzla buz olur. Damla, Zeynep’i tek başına bırakmamak için radikal bir karar verir ve Alev’in evine taşınır. Ama bu Alev ile aralarındaki ipleri daha da gerer. Adnan’ın Alev’in evine sık sık gelip gitmesi Ali Osman’ın huzurunu kaçırır ve Alev’i sıkıştırınca geçmişin kapıları aralanır. Neler yaşanmıştır 18 yıl boyunca… Alev kızından neden vazgeçmiştir… Damla Zeynep’in annesi olmayı nasıl öğrenmiştir… Herkesin aklını kurcalayan sorular cevaplarını bulmaya başladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler