Ana SayfaDizilerAğlama Anne 11. Bölüm 2.Fragmanı Geldi!

İlgili Postlar

Ağlama Anne 11. Bölüm 2.Fragmanı Geldi!

Ağlama Anne 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni fragmanda; Adnan, Damla, Alev ve Zeynep bir araya geliyor. Adnan ‘bu gece her şey konuşulacak’ diyerek heyecanı yükseltiyor. Zeynep, Damla’dan hesap sorarak tek gecelik bir ilişkiden doğup doğmadığını sorguluyor. Ancak annesi Alev ile ilgili gerçeği öğrenip öğrenemeyeceği bilinmiyor. Ayrıca Alev kızını Damla’dan bir kez daha istiyor. Ali Osman Alev’e kızan Adnan’a yumruk atıyor. İşte Ağlama Anne 11. yeni bölüm fragmanı…

Ağlama Anne Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

Ali Osman ve Adnan’ın kavgası!

Son zamanlarda iki kardeşin iç burkan hayat hikayelerini anlatan dizi  Ağlama Anne 11. yeni bölüm fragmanı nefes kesen bir bölüm sonrası ekrana geldi. Damla ile Adnan’ın yakınlaşması evde kıyameti kopardı. Zeynep, Damla ve Adnan’a olan kızgınlığından dolayı Alev’e sığındı. Zeynep hakkındaki gerçekleri öğrenmek istiyor. Ancak Alev’in gerçek annesi olduğunu öğrenip öğrenmeyeceği bilinmiyor. İşte son bölümde yaşananlar…

Ağlama Anne dizisinin 11. bölümünden 2. fragman yayınlandı. atv’nin Pazar akşamları ekrana gelen dizisinde başrollerde Birce Akalay, Özlem Yılmaz ve Cansel Elçin yer almakta.

Dizinin yeni bölümünden yeni görüntüler yayınlandı. 11. bölüm öncesinde önemli bilgileri videodan bulabilirsiniz.

https://twitter.com/AglamaAnneDizi/status/1073285818909949952?s=19

Yeni bölümde yaşanacakların detayları şöyle:

Damla ve Adnan, Zeynep’e her şeyi anlatmak için Alev’in evine gelmişti.Adnan, Alev’in kızını doğurduktan sonra istemediği ve onu öldürmeye çalıştığı, sonrasında da kabul etmediği gerçeğini Zeynep’e söylemek istiyor.Damla başta itiraz etse de Zeynep’in kendisini suçlamasından dolayı kabul ediyor ve konuşmaya geliyor.

Alev ve Ali Osman, gerçeğin ortaya çıkmasından endişe ederken, beklenmedik bir gelişme yaşanıyor.Adnan “Bu gece her şey konuşulacak” derken tam olarak nelerin konuşulduğu tanıtımdan anlaşılamıyor.

Çünkü Zeynep’in “Ben tek gecelik bir ilişkinin çocuğu muyum? Sen beni nasıl bir yalana inandırdın” sözlerini Damla’ya söylediği görülüyor.Alev’in “Beni bir kere daha kızımdan ayırma” dediği Damla, her şeyi anlattı mı büyük merak konusu.

Fakat Alev ve Zeynep’in birlikte ağladıkları sahneden gerçeklerin ortaya çıkmadığı anlaşılıyor.Tanıtımında sonunda Ali Osman’ın Adnan’a ağır bir yumruk attığı da görülüyor.Görünen o ki Zeynep tam olarak gerçekleri yine öğrenmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler