Ana SayfaÜnlülerAdnan Oktar'ın Kedicikleriyle Yaşadığı Villa'nın Son Hali!

İlgili Postlar

Adnan Oktar’ın Kedicikleriyle Yaşadığı Villa’nın Son Hali!

Adnan Oktar’ın Kedicikleriyle Birlikte Çubuklu’daki Villası Boşaltıldı. Adnan Oktar’ın Villası neden boşaltıldı ?Konunun detayları Haberimizde..

Adnan Oktar’ı Nasıl Aklayacaklarını Şaşırdılar!

Adnan Oktar’ın Kedicikleriyle Yaşadığı Villa’nın Son Hali!

Temmuz ayında suç örgütü lideri olma suçundan tutuklanan Adnan Oktar’ın kedicikleriyle kaldığı Kandilli’deki villası yıkılmak üzere boşatıldığı öğrenildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, temmuz ayında suç örgütü olma suçundan tutuklanan Adnan Oktar’ın kedicikleriyle kaldığıKandilli’deki villası için yıkım kararı çıktı. Yargıtay Kararının üzerine, tutuklanan Adnan Oktar’ın villasından eşyalar boşaltıldı.

Yıkım Kararı Alınan Villadaki Eşyalar Kamyonlarla Taşındı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, suç örgütü lideri Adnan Oktar grubuna ait İstanbul Kandilli’de bulunan villa çevresinde irili ufaklı 23 kaçak yapı tespiti yapmış olup, bu kaçak yapıların yıkımı için karar almıştı.

Adnan Oktar’a yönelik operasyonda Oktar’ın kaldığı saray gibi villa dikkat çekmişti. Adnan Oktar’ın Kandilli’deki o villası boşaltılma kararı alındı ve Adnan Oktar’ın mal varlığına el konulmasından sonra TMSF’ye devredilen Kandilli’deki villa ve eklentilerindeki eşyalar kamyonlara yüklenerek götürüldü.

Adnan Oktar'ın villası boşaltıldı

 

Adnan Oktar'ın villası boşaltıldı

Adnan Oktar, tutuklu kediciklerin itirafçı olmamaları için ne yapıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler